Abul ve Özkabakçı Ailelerinin Mutlu Günü

D.BAKIR- Diyarbakır, tarihi bir nikâh törenine ev sahipliği yaptı. Mevlidli yapılan nikâh töreninde, Diyarbakır’ın tanınmış ailelerinden Abul ailesi ile İstanbul eşrafından Özkabakçı Ailesi, çocuklarının mürüvvetine tanıklık ettiler.

13:31:29 | 2018-07-08

Merkez Kayapınar İlçesinde bulunan Kaplan City Papatya düğün salonunda yapılan Mevlidli nikâh töreni, Diyarbakır ve Bölgenin tanınan simalarını da bir araya getirdi. 
İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Dahiliye Doktoru olarak görev yapan gelin Rabia Özkabakçı ile yine İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesinde   Enfeksiyon Doktoru olarak hizmet sunan damat Azat Abul’un hayatlarını birleştirdiği bu mutlu güne, her iki ailenin akrabaları, dostları, sevenleri ve yakınları da katılarak, genç çifti yalnız bırakmadılar. 

Muhtelif siyasi partilerin başkan ve yöneticileri, kamu kurum ve kuruluşların amir ve müdürleri, Esnaf Birliklerinin yöneticileri, Oda ve Borsa yöneticileri, doktorlar, hemşireler ve sağlık sektöründe hizmet veren yetkililer, Prof. Dr. Yusuf Yağmur, Diyarbakır ve Bölgemizin yanı sıra, ülkemizin muhtelif kentlerinden gelen misafirler ve oldukça kalabalık bir davetli topluluğu da, Mevlidli nikâh törenine katıldılar. 


ÖRNEK BİR EV SAHİPLİĞİ SERGİLEDİLER 

Salonun hınca hınç dolduğu Mevlidli Nikah töreni öncesinde, gelinin babası İsmail Özkabakçı ile, damadın babası Abdurrahim Abul, gelen misafirlerini kapıda karşılayarak, ağırladılar. 
Nikah boyunca, misafirlerin masalarını dolaşarak tek tek ilgilenen ve hal hatırlarını soran Özkabakçı ve Abul, nikah sonrasında yine misafirlerini kapıya kadar uğurlayarak, örnek bir ev sahipliği sergilediler. 


HAYATIMIZIN EN MUTLU GÜNÜNÜ YAŞIYORUZ 

Kaplan City Papatya Düğün salonunda yapılan nikâh törenine girişlerinde, davetliler ve misafirler tarafından uzun süre ayakta alkışlanan ve coşkuyla karşılanan genç çiftin mutlulukları adeta gözlerinden okunuyordu. 


Damadın babası Abdurrahim Abul ve gelinin babası İsmail Özkabakçı, Mevlidli nikah töreni sonrası yaptığı açıklamada, duygularını şöyle dile getirdiler: 
‘Böylesi anlamlı bir günde davetimize icabet ederek, mutluluğumuzu paylaşan çok değerli akrabalarımız, dostlarımız, sevenlerimiz ve yakınlarımıza en kalbi duygularımızla teşekkür ederiz. 


Cenab-ı Allah; bütün evlatlarımızı mesut ve bahtiyar etsin. Çok mutluyuz ve sevinçliyiz’. 
Yemekli yapılan, meyveler ve içeceklerin yanı sıra, çiğköfte ikramının da yapıldığı, muhteşem nikâh törenine katılan davetliler ise, genç çifte bir ömür boyu mutluluk dileyerek, şunları söylediler: 



‘Abul ve Özkabakçı ailelerini kutluyor, hayatlarını birleştiren genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 
Rabbim; bütün çocuklarımızın mürüvvetini görmeyi bizlere nasip buyursun’ 




ETİKET :   düğün

Tümü