Acar Yemek Fabrikası’nın ikinci şubesi dualarla açıldı

Diyarbakır’ın en eski ve köklü Yemek fabrikası Acar Yemek Fabrikası, lokanta olarak açtığı ikinci yerini dualarla Diyarbakır halkının hizmetine sundu.

16:01:08 | 2023-06-14

Açılışı, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Nihat Nurbaki, Muştan Mele abdulkadir Erten ve kardeşi Nurettin Erten, Xiyan Derneği Kurucu Başkanı Kerem Demir, Av. Sabahatin Acar birlikte gerçekleştirdi.

 “Yöresel Yemeğin Adresi”

Şehitlik Mahallesi Eski Halde bulunan merkezinde, senelerden bu yana, leziz yemekleriyle hizmet sunan Acar Yemek Fabrikası, ikinci yerini ise birbirinden lezzetli yöresel yemeklerin menüsünde yer aldığı lokanta olarak  Yenişehir Mahallesi Aliemri 1. Sokak No:21/G adresinde hizmete sundu.

Açılışa Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Nihat Nurbaki, Muştan Mele abdulkadir Erten ve kardeşi Nurettin Erten, Xiyan Derneği Kurucu Başkanı Kerem Demir, siyasiler, işadamları ve çok sayıda vatandaş katılırken, çok sayıda çelenkte gönderildi.

Yıllardır yemek fabrikası ve lokanta olarak, son derece uygun fiyatlarla hizmet sunan Acar Yemek Fabrikası, sektörünün öncü kuruluşu durumunda. Tabldot şeklinde, taziye, düğün, iş toplantıları, mezuniyet töreni, siyasi partiler, işletmeler ve muhtelif sektörlerde faaliyet gösteren fabrikalara, esnaflara ve evlere, toplum yemek hizmeti sağlayan Acar Yemek Fabrikası, son derece hijyenik ve temizlik kurallarına azami özen göstererek çalışmalarına devam etmekte.

Acar Yemek Fabrikası sahibi Nedim Acar ve İşletme Müdürü  organizatörlüğünde, temiz ve kaliteli malzeme kullanılarak, birbirinden lezzetli ve damak tadına hitap eden yemekler, yıllardır hazırlanarak, sunulmakta.  Sektörün deneyimli personel kadrosuyla, güler yüz ve geleneksel konukseverliğimizin en güzel örneklerinin sunulduğu fabrika ve lokantada, bir hayli zengin menüsüyle, lezzetli yemekler üreten Acar Yemek lokantası  her yıl geleneksel hale getirdiği iftar ve sahur yemekleri için de, hizmet sunmaya hazır.

Her gün birbirinden lezzetli yemek menüsü ile hizmetlerini sürdürürken, aynı zamanda hızlı paket servisi kapsamında işyerlerine ve evlere yemek servis hizmeti de sürüyor. Üstelik de, sektörün profesyonel ustalarınca özenle hazırlanan hizmete sunulurken, vatandaşlar ve esnaflar da, bu hizmetten bir hayli memnunlar.



Açılışa katılan herkese teşekkür ettiklerini belirten  Acar Yemek Fabrikası sahibi Nedim Acar, “Yıllardır, halkımıza temiz ve hijyenik bir ortamda, kaliteli ve olabildiğince ekonomik fiyatlardan oluşan yemek çeşitlerimizle hizmet sunmaya devam ediyoruz. Kavurma, fırın güveç, etli nohut, tavuk pirzola, mantarlı tavuk sote, İzmir köfte, kuzu haşlama, kuzu ciğeri, kanat, köri soslu tavuk, tavuk şiş, tavuk döner, et döner, elbasan tava, çorba,



kıymalı ve yumurtalı lahmacun ve pide çeşitleri, kuşbaşılı pide, patlıcanlı ve domatesli kebap çeşitleri, parmak kebabı, orman kebabı, kâğıt kebabı, hindi tandır, ızgara çeşitleri, patlıcan musakka, baget kızartma, tavuk sac kavurma, dalyan köfte, kuru fasulye gibi oldukça zengin menümüzle, damak tadına hitap ediyoruz.



Ayrıca, birçok farklı doğal üründen oluşan kahvaltımız da, bir hayli beğeniliyor ve rağbet görüyor. Kullandığımız sebze, meyve ve diğer malzemelerin temiz ve kaliteli malzemelerden oluşmakta. Etlerimiz de günlük ve taze olarak almaktayız. Yemediğimiz yemeği, kesinlikle müşterilerimize sunmayız. Her türlü özel günler, firmaların iş toplantıları ve taziyeler için toplu yemek servisimizle hizmet sunuyoruz. Mübarek Ramazan ayında, talep eden ev ve işyerlerine, sektörün deneyimli kadroları eşliğinde hazırladığımız yemeklerimizi ulaştırıyoruz. 



  Vatandaşlarımıza bir telefon kadar yakınız.. Bizleri 05356056450 -04122266090   numaralı telefonlardan arayıp, siparişlerini verebilirler. Aynı zamanda firmamızın çalışmaları hakkında bilgi edinebilirler. Toplu yemek siparişlerinde de, yılların deneyimiyle, bugüne kadar, birçok farklı meslek gruplarına mensup işletmelerimize kaliteli ve leziz yemeklerimizi ulaştırmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

ÖZEL HABER :YILMAZ ACU




ETİKET :   Diyarbakır’ın En Eski Köklü Yemek Fabrikası Acar Yemek Fabrikası Sabahatin Acar

Tümü