ADALET VE DEMOKRASİ PARTİSİ BURDUR İL BAŞKANLIĞINA HALE TIRMAN CEYHAN ATANDI

BURDUR/ Adalet ve Demokrasi partisi Burdur İl Başkanlığına Hale Tırman Ceyhan atandı.

21:09:44 | 2023-06-08

Genel Başkanlığını Yusuf Diril’in yaptığı Adalet ve Demokrasi partisi Burdur İl Başkanlığı görevine atanan Hale Tırman Ceyhan, duygularını şöyle dile getirdi: ‘Öncelikle bana bu göreve tevdi eden Sayın Genel Başkanımız Yusuf Diril bey ve bütün kurmay ekibine teşekkür ediyorum.

Aslen Burdurluyum, evli, bir çocuk annesiyim. İlk, orta ve Lise tahsilimi, Burdur’da tamamladıktan sonra Gaziantep Üniversitesi Biyomedikal bölümünden mezun oldum. Bir yıl Ankara da bir otelin Halkla İlişkiler Sorumluluğu yaptım.

Akabinde, İstanbul’a yerleşerek, Güzellik Merkezi işleten ağabeyimin işletmesinde güzellik uzmanlığı yaptım. 2010 yılımda Burdur’a geri döndüm Burdur Devlet Hastanesi Biyomedikal Bölümünde 2 yıl çalıştıktan sonra, Avon kozmetik ürünlerinin Burdur Bölge sorumluluğuna geçtim.

10 yıl boyunca, Avon firmasında çalıştıktan sonra, kendi işimi kurmaya karar verdim ve kendime ait bir güzellik merkezi açtım. Hep kendim çalışarak, sürekli kendimi geliştirmeyi hedefledim. Bir kadın olarak, çalışıp üretmenin ve kendi ayakları üzerinde durmanın duygusunu ve gururunu yaşadım.


Genel başkanımız Yusuf Diril ile çok uzun yıllardır tanışmaktayım. Yılların tecrübesi, engin bilgi ve birikimiyle, kendisi her zaman takdir ettiğim ve hep örnek aldığım bir beyefendidir.

Sayın Genel başkanımız Yusuf Diril bey, ülkemiz çapında teşkilatlanarak partileşme hareketine giriştiklerini söylediğinde, çok heyecanlandım ve bende aralarında yer almak istediğimi beyan ettim.

Şükürler olsun ki, bir iş kadını olarak, partimizin Burdur il başkanı oldum. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Atatürk’ün gösterdiği yolda yürümek, vatanımıza, milletimize katkıda bulunmak,  benim için büyük bir onur vesilesidir. Özellikle kadınlarımız ve gençlerimizin sorunlarını gündeme getirmek, bu sorunların kalıcı ve köklü çözümlere kavuşması noktasında projeler üretmek, partimizin tüzüğünde de yer alan ve hepimizin hedeflerinden biridir. Maalesef özellikle son yıllarda, kadınlarımız ve genç kızlarımız, sonu ölümle biten şiddet olaylarına maruz kalıyor. Bu konunun, ivedi olarak TBMM çatısı altında ele alınarak, kararlı bir duruş gösterilmek suretiyle, çözüme kavuşması gerekiyor’.

ADANMIŞLIK ŞİARIYLA BU KUTLU YOLA ÇIKTIK

Açıklamalarda bulunan Adalet ve demokrasi partisi genel başkanı Yusuf diril ise şunları söyledi: ‘Evrensel hukuk normları doğrultusunda, demokrasiyi esas alarak, demokrasi yolculuğuna çıkmış bulunmaktayız. Siyaset kurumunu yeniden yapılandırmak, ülkemizde topyekün bir kalkınma hamlesini başlatarak, evrensel normlarda bir demokrasi inşası çerçevesinde, tüm vatandaşlarımızın rahat ve huzur içinde, geçimlerini rahat bir şekilde yapabilecekleri, ülkemizin her geçen gün daha mamur bir hale gelmesi hedefiyle, Adalet ve Demokrasi partisini, oldukça geniş bir katılımla kurmuş bulunmaktayız.

Ayrıca, istihdam, işsizlik, ekonomik sorunlar, hayat pahalılığı başta olmak üzere, ülkemizde geniş halk kitlelerinin yaşadığı sorunlara çözüm getirmek üzere, kalıcı ve köklü çözümler üretmek, temel hedeflerimiz arasında yer almaktadır.

Hak, Hukuk ve Adalet şiarıyla, Maneviyatımız ve Mukaddes Kazanımlarımıza Sonuna Kadar Bağlı, evrensel hukuk normları çerçevesinde, dayanışmayı tesis ederek, ayrım yapmaksızın tüm vatandaşlarımıza hizmet sunabilmek, Vatanımızın bölünmezliği, tüm vatandaşlarımızın refahtan pay alacağı, Milli ve şahsiyetli bir dış politika hedeflerini gerçekleştirebilmek şiarıyla, çalışmalarımızı çok yönlü olarak sürdürmekteyiz. Birçok il ve ilçemizde teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamladık. Halkımızın hareketimize teveccühü göstermektedir ki, son derece önemli bir sorumluluk üstlenmiş bulunmaktayız.

Misyonumuz, hukukun üstünlüğü ve demokrasiyi esas alarak siyaset kurumunu yeniden yapılandırmak, ülkemizi evrensel normlarda bir demokrasi ile, değerler ve özgürlüklerin yaşandığı gelişmiş ve mamur bir ülke konumuna ulaştırmaktır. Vizyonumuz, Değerler Ülkesi Güçlü Türkiye’dir. Bu hedefler doğrultusunda, teşkilatlar olarak, sürekli kendimizi geliştirerek, çağımızın getirdiği yenilik ve gelişmeleri takip edip, ülkemize kazandırma noktasında gayret göstereceğiz.

Burdur İl Başkanlığımıza atadığımız Hale Tırman Ceyhan hanımefendi, yıllardan beridir tanıdığımız, çalışkanlığı ve gayretliliği ile, hepimizin takdirini kazanmıştır. Türkiye sevdalısı tüm il ve ilçe başkanlarımız, gençlik ve kadın kolları başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımızla, vatanımıza ve vatandaşlarımıza, elimizden gelen tüm katkıyı sunabilme noktasında, sabır ve azimle çalışmaya devam edeceğiz’.

HABER: YILMAZ ACU




ETİKET :   Adalet Ve Demokrasi Partisi Burdur İl Başkanlığına Hale Tırman

Tümü