ADV CARS GARAGE, GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

D.BAKIR/ Son yıllarda hızlı bir büyüme gelişme kaydeden Diyarbakır’da, bu gelişmelere paralel olarak, yeni işletmeler de kapılarını hizmete açıyor.

15:43:21 | 2022-08-09

Merkez Kayapınar İlçesi Park 75 karşısı, Musa Anter Bulvarı girişinde ADV CARS GARAGE’nin, Dualar eşliğinde yapılan açılışı, Diyarbakır’ın tanınmış siyaset, spor, sanat ve iş çevrelerini bir araya getirdi. Diyarbakır Ticaret Odası, Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkârlar Birliği Yetkilileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan ve yöneticilerinin yanı sıra, yerel ve ulusal gazetelerin temsilcileri ve oldukça kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.


SEKTÖRE YENİ BİR SOLUK GETİRECEK

 

 Açılışa katılan Diyarbakır Barosu Başkanı Av. Nahit Eren, Diyarbakır Organize Sanayi Sitesi Başkanı Mustafa Fidan, Av. Cabbar Leygara, Av. Mehmet Emin Aktar, Av. Nevzat Kaya, kanaat önderlerinden Salih Taş, Diyarbakır’ın tanınmış siyasetçileri ve iş dünyasının temsilcileri, STK yöneticileri, kurdeleyi beraber keserek, hayırlı olsun temennilerinde bulundular.



Çok sayıda çelenk gönderilen işyerinin açılışına, oldukça kalabalık bir vatandaş grubu da katıldı. İşletmeciliğini Diyarbakırlı genç girişimci Mahmut Advan’ın yaptığı ve 400 metrekarelik alanda hizmet verecek olan ADV CARS GARAGE, teknolojinin son gelişmiş olanakları ve çok yönlü hizmet anlayışıyla, otomotiv sektörüne yeni bir bakış açısı getiriyor.



Diyarbakır’ın ekonomisine katma değer katacak, istihdama da katkı sağlayacak olan işletmeyi, hizmete sunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Mahmut Advan, sektörün deneyimli kadrolarıyla, Diyarbakır ve bölge halkına hizmet vereceklerini belirtti.



Uzun yıllardan beridir İlimizde avukatlık yapan ve kentimizin sevilen simalarından olan Halit Advan’ın oğlu Mahmut Advan, açılış sonrası yaptığı kısa konuşmada, duygularını şöyle dile getirdi: ‘İşletmemizin hepimize hayırlı olmasını diliyoruz.



Bilindiği üzere, hizmet sektörüne yepyeni bir konseptle iddialı bir şekilde giren ADV CARS GARAGE, sektörde oldukça geniş bir portföy olanağı sunuyor.




 Araç alım-satım, oto yıkama, oto kuaför uygulamaları, pasta-cila, oto seramik uygulamaları, oto aksesuar, araç renk değişimi, şeffaf kaplama ve cam filmi uygulamaları alanlarında,


benzerlerinin Avrupa’da olduğu, sektördeki teknolojik gelişmelerin kullanılarak, hem daha kaliteli ve hem de uzun ömürlü, çok yönlü hizmet vereceğiz.


 Hizmetlerimizi sunarken kullandığımız ürünlerimiz, birinci derece kaliteli ürünler olup, çalışma arkadaşlarımız sektörde yılların tecrübesine sahip insanlar. Dolayısıyla, teknolojik gelişmeleri, usta işçilikle birleştirerek, halkımıza en üst düzeyde hizmet vereceğiz.


Açılışımıza katılarak bizleri onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ediyorum’. Ardından, işletmeci Mahmut Advan, açılışa katılan konuklarına işletmeyi gezdirerek, çalışmalar hakkında bir sunum yaptı.




 Misafirlere çeşitli ikramların sunulduğu açılış sonrası, günün ilerleyen saatlerine kadar, işletmeye gelen vatandaşlara, yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verildi.



HABER: YILMAZ ACU

 




ETİKET :  

Tümü