Ahıakın'dan Anlamlı Yılbaşı Mesajı: Türkiye'nin Zorlu Yılı ve Gelecek Temennileri

AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Av. Aydoğan Ahıakın, 2023 yılına dair süreçleri ve yeni yıla dair temennilerini içeren anlamlı bir yılbaşı mesajı yayımladı. Ahıakın'ın açıklamaları, ülkemizde meydana gelen doğal felaketlerden, uluslararası olaylara kadar geniş bir yelpazede değerlendirildi.

16:03:07 | 2023-12-31

Ahıakın, mesajında 2023 yılında Türkiye'de 6 Şubat depremleri, sel felaketi ve doğal afetlerin, milletimizi derinden etkileyen büyük acılara sebep olduğunu belirtti. Ancak tarih boyunca olduğu gibi, aziz milletimizin bu zorlu süreçte birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğine vurgu yaparak, yaraların birlikte sarıldığını ifade etti.

Özellikle 2023 yılının son aylarında yaşanan İsrail'in Filistinli kardeşlerimize yönelik saldırılarına dikkat çeken Ahıakın, Gazze’de soykırım ve zulümlerin son bulması temennisinde bulundu. 2024 yılının, başta Filistinli kardeşlerimiz olmak üzere dünya genelindeki tüm mazlumların gözyaşının dindiği, dostluğun ve kardeşliğin daha güçlü yaşandığı bir dönem olmasını dile getirdi. Mesajında, bu temennilerin tüm gönül coğrafyamıza, ülkemize ve insanlığa hayırlar getirmesi dile getiren Ahıakın, bu duygularını vurguladı.



Son olarak, Ahıakın, Türkiye'nin güçlü ve tam bağımsız hedeflerine yönelik atılacak adımları, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kararlılıkla sürdüreceklerini belirtti. Güçlü ve Büyük Türkiye için çalışmaların devam edeceğini ifade eden Ahıakın'ın bu mesajı, ulusal ve uluslararası yaşanan olaylara karşı duyarlılığını ortaya koyuyor.

ÖZEL HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :   AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Av. Aydoğan Ahıakın

Tümü