AK Ocaklarından Öğrencilere kırtasiye yardımı

AK Ocaklar Diyarbakır İl Başkanlığı ve Yenişehir İlçe Başkanlığı tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı yapıldı.

12:13:13 | 2018-11-21

Milli Eğitim Müdürlükleri ile görüşülerek tespit edilen ilköğretim okullarındaki ihtiyaç sahibi öğrencilere, AK Ocaklar Genel Başkanı Hakan Yiğit'in katkılarıyla AK Ocaklar Diyarbakır İl Başkanlığı ve Yenişehir İlçe Başkanlığı tarafından kırtasiye yardımı yapıldı. 



Kırtasiye Malzemeleri, AK Ocaklar Genel Başkanı Hakan Yiğit, AK Ocaklar Diyarbakır İl Başkanı İbrahim Deneri ve AK Ocaklar Yenişehir İlçe Başkanı Hasan Dögen tarafından Celal Güzelses İlköğretim Okulu  öğrencilerine dağıtıldı. AK Ocaklar Genel Başkanı Hakan Yiğit'in katkılarıyla yapılan kırtasiye yardımı sırasında öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunurken, bu yardımların belirlenen okullardaki öğrencilere devam edeceği belirtildi.  



AK Ocaklar olarak sosyal sorumluluk projelerini önemsediklerini belirten AK Ocaklar Genel Başkanı Hakan Yiğit, "Ak Ocaklar Derneği Genel Merkezi olarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında öğrencilerimize kırtasiye setlerimizi ulaştırdık. Diyarbakır Ak Ocaklar, Diyarbakır Yenişehir Ak Ocaklar ve Bu anlamlı projemize destek olan tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah hayırlı ve güzel projelerimiz ile yolumuza milli ve yerli gençliğin buluşma noktası olan Ak Ocaklar Derneği olarak devam edeceğiz" diye konuştu.  





AK Ocakların Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında böyle bir etkinlik düzenlediklerini ve Genel Başkanları Hakan Yiğit'in katkı sunduğunu dile getiren AK Ocaklar Diyarbakır İl Başkanı İbrahim Deneri ise, "AK Ocaklar olarak sosyal projeler hazırlıyor ve bu projeleri hayata geçiriyoruz. Diyarbakır'da ki öğrenim gören ihtiyaç sahibi çocuklarımız için kırtasiye yardımı projesi hazırladık ve Genel Başkanımız Hakan Yiğit'in katkılarıyla da bu projeye imza attık. Celal Güzelses İlköğretim Okulu müdürü ile görüşüp öğrencilere kırtasiye yardımı konusunda destek istedik. Çocuklarımızın bir nebzede olsun eğitimine katkı sağlamak istedik. Böylesi bir mutluluk hem bizi hemde öğrenci kardeşlerimizi sevindirdi. Öğrencilerimizin sevinçleri bizim sevincimizdir. Eğitim bizler için çok önemlidir. Allah'ın izni ile yardımlara devam edeceğiz. İmkanlarımız dahilinde yardımlarımız devam edecek amacımız insani hizmet yapmaktır" dedi.  





AK Ocakları Genel Başkanımız sayın  Hakan Yiğit beyin katkıları  ile Diyarbakır Ak Ocakları İl Başkanlığı na gönderilen kırtasiye  yardım kampanyasını organize ettiklerini belirten Diyarbakır İl Başkanı İbrahim Deneri "AK Ocaklar olarak bir çok projeye imza attık, ama bu son olarak organize ettiğimiz kırtasiye yardımı projesi beni çok mutlu etti. Çünkü Diyarbakır'da bir çok okulda okuyan ihtiyaç sahibi bir çok öğrencimiz var. Bu çocuklarımızın bir nebzede olsa ihtiyaçlarını gidermenin mutluluğu herşeye değer. Bizler AK Ocaklar olarak bu tarz sosyal projeleri her daim destekleyip düzenlemeye devam edeceğiz. Bu konuda bizlerden desteğini esirgemeyen saygıdeğer Genel Başkanımız sayın Hakan Yiğit beyede katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.  




ETİKET :  

Tümü