AK Parti Bağlar İlçe Belediye Başkan Adayı Bedirhan Akyol, Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu

AK Parti'nin Bağlar Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Bedirhan Akyol esnaf ziyaretlerinde bulundu. Akyol'un liderliğindeki ziyaretler, ilçenin esnafları tarafından sıcak ve olumlu bir şekil de karşılandı

21:13:57 | 2024-02-16

Esnaf ziyaretlerinde, Akyol ve beraberindeki heyet, ilçe esnafının görüşlerini dinleyerek, sorunlarını ve beklentilerini doğrudan ele alma fırsatı buldu. Ayrıca, ilçenin gelişimi için hayata geçirilebilecek projeler ve politikalar konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Akyol’un esnaf ziyaretleri, Bağlar ilçesinin sürdürülebilir kalkınması ve refah seviyesinin artırılması hedeflerine ulaşma çabalarının bir parçası olarak görülüyor. Akyol, esnafın taleplerini dikkate alarak, yerel yönetimdeki rolünün Bağlar halkının refahı için ne kadar kritik olacağını vurguladı.

Tuhafiyeci Mehmet Atlı şunları söyledi;

“Bedirhan Akyol Bey, fakir fukaraya sahip çıkan, gençliğe değer veren ve mazisi temiz bir şahsiyet olarak bizler için son derece kıymetlidir. Ziyaretinde bize gösterdiği ilgi ve samimiyetle kalplerimizi kazandı. Keyifli bir sohbet ortamında buluştuk ve kendisine ikramlarda bulunduk.

Bedirhan Akyol Bey’in Bağlar için taşıdığı önem ve yapacağı hizmetler konusunda duyduğumuz güven, bizi ve yakınlarımızı, hatta akrabalarımızdan dahi, Bedirhan Akyol bey’e oy vererek destek olmalarını isteyeceğiz.  Onun liderliğindeki bir yönetim, ilçemiz için büyük bir şans olacaktır.

Allah’ın izniyle, Bedirhan Akyol Bey’in Bağlar’ımızı daha da ileriye taşıyacak projeleri hayata geçirmesi için dualarımız ve desteğimiz her zaman onunla olacaktır” dedi.

Bir diğer Kırtasiyeci esnafı Musa Sönmez ise Bedirhan Akyol için şunları söyledi;

“Bedirhan Akyol bey, topluma hizmet etmekten geri durmayan, dürüst ve çalışkan bir kişiliğe sahip. Geçmişiyle örnek teşkil eden bir insan. Son ziyaretinde bizi onurlandırdı, samimi bir sohbet gerçekleştirdik ve içtenlikle ağırladık.

Bedirhan Akyol bey’in Bağlar için taşıdığı umut ve vaat ettiği projeler, bizleri etkiledi ve güvence verdi. Onun liderliğinde ilçemizin daha da gelişeceğine olan inancımız tam.

Dualarımız ve desteğimiz, Bedirhan Akyol bey’in Bağlar’ımıza yapacağı katkılar için daima yanında olacak.” dedi.

Ziyaretlerin ardından yapılan açıklamada, Akyol’un esnaf ziyaretlerine olan katılımının, ilçedeki iş birliği ve dayanışma kültürünün güçlenmesine katkı sağlayacağı belirtildi. Ayrıca, Bağlar ilçesi için daha yaşanabilir bir gelecek vizyonunu hayata geçirme konusunda ilçe sakinlerinin desteği ve katılımının önemine vurgu yapıldı.

ÖZEL HABER: YILMAZ ACU




ETİKET :   AK Parti Bağlar İlçe Belediye Başkan Adayı Bedirhan Akyol Bedirhan Akyol Bağlar belediye başkan adayı Bedirhan Akyol Kimdir AK Parti Bağlar İlçe Belediye Başkan Adayı Bedirhan Akyol esnaf ziyaretlerinde bulundu

Tümü