AK Parti Diyarbakır’da İdari ve Mali İşler Bedirhan Akyol’a emanet

10:42:14 | 2021-04-24

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri belli oldu. İl Başkanlığı’nı Av. Muhammed Şerif Aydın’ın yürüttüğü AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’nda İdari ve Mali İşler Başkanlığı’na siyasetçi kimliğiyle tanınan ve uzun yıllar AK Parti saflarında mücadele eden Hayırsever işadamı Bedirhan Akyol getirildi.

Süleyman Serdar Budak’ın istifa edip, Muhammed Şerif Aydın’ın Genel Merkez tarafından görevlendirildiği Ak Parti Diyarbakır İl Teşkilatının 7. Olağan kongresi geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans yöntemiyle katılımı gerçekleştirilmişti. Tek liste halinde gidilen seçimde, Muhammed Şerif Aydın il başkanı olarak seçilmişti. Yaklaşık 2 aylık sürenin ardından AK Parti il başkanlığı yönetim kurulu üyeleri belli oldu.

Uzun yıllar AK Parti’de siyaset yapan ZANA Yapı Yönetim Kurulu Başkanı ,hayırsever iş adamı Bedirhan Akyol’a da kritik bir görev verildi. Akyol, AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’nda İdari ve Mali İşler Başkanı olarak görev yapacak.

Halk tarafından sevilen, yardım severliği, sporcu kişiliği ve siyasetçi kimliğiyle ile tanınan ve Diyarbakır halkı tarafından sevilen Bedirhan Akyol’un, yeni dönemde Ak parti İl Yönetimine girmesi sonrası, Diyarbakır başta olmak üzere, bölgemiz ve ülkemizin birçok illerinden tebrik ve hayırlı olsun mesajları yayınlandı.

Diyarbakırlı hayır sever  iş adamı ve siyasetçi, Bedirhan Akyol, uzun senelerden beri Diyarbakır’da siyaset ve spor dünyasında aktif olarak görev yapmış, Diyarbakır için unutulmaz hizmetler vermiş birisi olarak, gönüllerde yer etmiş durumda.

Diyarbakır’a ve Diyarbakır halkına hizmet etmenin bir gurur olduğunu belirten Başkan Akyol, “İl Başkanımız Sayın Muhammed Şerif Aydın’ın başkanlığında il yönetiminde görev dağılımı belirlendi. Şahsıma İdari ve Mali İşler Başkanlığı görevi layık görüldü.

Yüce Rabbime şükürler olsun, mukaddes kentimize ve kadirşinas insanlarımıza çok yönlü faydalar sağlama imkânlarını bahşetti. Bundan sonra da elimizden gelen bütün çabayı sarf ederek, hayır duaları alma yolunda mücadelemize devam edeceğiz” diye konuştu.

Yönetim kurulunda yer alan isimler ve görevleri şöyle:

Siyasi İşler Başkanlığına Hüseyin Denli, Teşkilat Başkanı Serap Akbaş, Seçim İşleri Başkanı Mehmet Raşit Ocak, Tanıtım Medya Başkanı Fatma Biçer, Dış İlişkiler Başkanı Mehmet Fatih Kayhan, Sosyal İşler Başkanı Suna Kepolu Ataman, Yerel Yönetimler Başkanı Fehmi Kardeşoğlu, Ekonomi İşler Başkanı Celal Dengiz, Halkla İlişkiler Başkanı Mehmet Arzu, İdari Mali İşler Başkanı Bedirhan Akyol, Ar-Ge Başkanı Abdulvahit Güvensen, İnsan Hakları Başkanı Mehmet Zeki Akkoç, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Halit Aydın, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Şeyh Mehmet Çet, İl Sekreterlik Başkanı Hasan Çakar, Seçim Hazırlık Komisyon Başkanı Mehmet Ali Dündar, Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Kaya ve Gençlik Kolları Başkanlığına M. Ahmet Mahsum Melikoğlu getirildi.




ETİKET :  

Tümü