AK Parti Lice İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Savaş Yağan, Yeni Yılı Polis Noktalarında Kutladı

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde faaliyet gösteren AK Parti ilçe yönetim kurulu üyesi Savaş Yağan, yılın son gününde anlamlı bir etkinliğe imza attı. Saat gece 00:00'i gösterdiğinde, Lice'nin kritik bölgelerinde bulunan polis noktalarını ziyaret eden Yağan, polis ekiplerine sıcak çay ve çorba ikramında bulunarak yeni yıllarını kutladı.

17:58:24 | 2024-01-03

Savaş Yağan, Lice ilçesinde görev yapan polis ekiplerine yönelik gerçekleştirdiği ziyarette, yeni yılın ilk dakikalarında polis noktalarında görev yapan polislerle bir araya gelerek tebriklerini iletti. Yağan'ın bu anlamlı ziyareti, ilçedeki polis teşkilatı tarafından takdirle karşılandı.

Lice ilçesinde gerçekleşen bu özel etkinlikle ilgili konuşan Savaş Yağan, "Yılın son gününde polis noktalarını ziyaret ederek görev yapan polis arkadaşlarımıza moral vermek, onların yanında olduğumuzu hissettirmek istedik. Onlar, gece gündüz demeden vatandaşlarımızın güvenliği için görev yapıyorlar. Biz de bu fedakar polis arkadaşlarımıza teşekkür etmek ve yeni yıllarını kutlamak adına bu ziyareti gerçekleştirdik." dedi.



AK Parti ilçe yönetim kurulu üyesi Savaş Yağan'ın bu anlamlı ziyareti, güvenlik güçleriyle birlikte çalışan sivil toplum temsilcileri ve siyasi aktörlerin arasındaki dayanışma ve iş birliğini simgeliyor. Polis noktalarındaki görevli personelin takdirini kazanan bu özel ziyaret, Lice ilçesindeki toplumsal dayanışma ve birlik ruhunu güçlendirmeyi amaçlıyor.



ÖZEL HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :   AK Parti Ilçe Yönetim Kurulu üyesi Savaş Yağan

Tümü