AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ENSARİOĞLU'NA GÖRKEMLİ KARŞILAMA

D.BAKIR/ Adalet ve Kalkınma partisi (Ak parti) Diyarbakır birinci sıra milletvekili adayı Galip Ensarioğlu ve beraberindeki milletvekili adayları, kentte, oldukça kalabalık bir kitle tarafından karşılandı.

21:39:02 | 2023-04-13

Galip Ensarioğlu ve diğer milletvekili adayları, havalimanında, coşkulu bir törenle karşılanırken, oluşan izdiham ve araç konvoyu görülmeye değerdi. Binlerce partili ve vatandaşlar, havalimanına akın ederken, Ak parti Diyarbakır milletvekili adaylarını alkışlarla karşılayarak, adeta bağırlarına bastılar.

Duygularını dile getiren Ak parti Diyarbakır birinci sıra Milletvekili adayı Galip Ensarioğlu, şunları söyledi:

‘Evvela, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinin vatanımıza ve bütün halkımıza, hayırlara vesile olmasını, Yüce Rabbim’den niyaz ediyoruz.

Ak partinin 28. Dönem Diyarbakır Milletvekili adayları olarak, üstlendiğimiz misyon ve sorumluluğun ne kadar önemli olduğunun bilinciyle, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da, Mukaddes kentimizin her alanda daha bayındır ve kalkınması noktasında, azim ve sabırla mücadeleye devam edeceğiz.

‘Halka hizmet hareketi olan’ Ak parti hükümetleri boyunca, ülkemizde dev boyutlu birçok proje gerçekleştirildi. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve onunla beraber bu kutlu yolda omuz omuza mücadele eden Türkiye sevdalısı insanlar, bugüne kadar gerçekleştirdikleri çalışmalarla, adeta tarih yazdılar.


Ak parti hükümetleri döneminde, ülkemiz her yönden gelişti ve kalkındı. Hava alanları, köprüler, oto yolların yanı sıra Sağlık, Eğitim, Tarım ve Sanayide yaşanan devrim mahiyetindeki gelişmelerle, ülkemiz, bir uçtan diğer uca, devasa hizmetlere kavuştu.

Cenab-ı Allah’ın izni ve yardımıyla, daha birçok modern ve dev boyutlu projeler birer birer tamamlanarak, halkımızın istifadesine sunulacak’.

 

AK partinin adeta, halkımızın sorunlarını çözme ve devasa projeleri gerçekleştirme noktasında, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde, adeta bir hizmet ordusu oluştu. Unutmamak gerekir ki, misyonu olmayanın, vizyonu da olmaz. Kökü olmayan, geçmişi olmayan hiçbir hareket, başarıya ulaşamaz. Adalet ve Kalkınma hareketi, Cumhuriyet tarihimizin en başarılı hükümetleri olarak, tarihe geçmiştir’.

DİYARBAKIR’A HİZMET, ONUR VESİLESİDİR

 ‘Mekke, Medine ve Kudüs’ten sonra, 5. Haremi Şerif unvanına sahip, Mukaddes Diyarbakır’ımıza, hizmet noktasında, ben ve diğer arkadaşlarım, var gücümüzle çalışacak, elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz’ diyen Ak parti Diyarbakır Milletvekili adayı Galip Ensarioğlu, şöyle devam etti:

‘Kadınlarımız, gençlerimiz, engellilerimiz, yaşlılarımız, şehit ve gazi ailelerimiz ile, dezavantajlı gruplar, şiddet mağdurları, madde bağımlıları ve depremlerden etkilenenlere yönelik olarak, yıllardan beridir, yaptığımız çalışmalar, yeni dönemde, katlanarak devam edecek.

Ak hareketinin birer mensubu olarak, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra azim ve sabırla, yolumuza devam edeceğiz. 14 Mayıs 2023 seçimlerinde, Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında, yarınlarımızı inşa edecek olan gençlerimiz ve toplum katmanlarını oluşturan tüm vatandaşlarımızla beraber, güç ve gönül birlikteliği yaparak, omuz omuza, halka hizmet hareketinde mücadeleye devam edeceğiz. Bu hedefler doğrultusunda, hareketimizin birer neferi olarak, daha üst düzeyde hizmetlerde bulunabilmek hedefiyle, toplumun her kesimine dokunarak, onların sorunlarıyla hemhal olmaya ve çözüme kavuşması noktasında elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz.

Cenab-ı Allah’ın yardımıyla, vatanımıza, halkımıza, elimizden gelen tüm gayreti göstermek suretiyle, ülkemize değer katacak birbirinden anlamlı projeleri, güç ve gönül birlikteliği yaparak, gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bir dünya lideri olan Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde, Ak parti kadroları, bu seçimde yeni bir tarih yazacak. Bu duygu ve düşünceler ışığında, seçim sonuçlarının şimdiden hayırlara vesile olmasını; Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, tüm vatandaşlarımı saygı ve sevgiyle selamlıyorum’.




ETİKET :   Ak Parti Diyarbakır Birinci Sıra Milletvekili Adayı Galip Ensarioğlu

Tümü