AK Parti MKYK Listesi için kulislerde sürpriz isimler yer aldı

AK Parti Olağanüstü Kongresi’nin 7 Ekim’de yapılması kararlaştırılırken, MKYK Listesi’nde Diyarbakır’dan kimleri gireceği merak konusu oldu. Kulislerde ise Diyarbakır’dan sürpriz isimlerin gireceği konuşuluyor.

12:10:41 | 2023-09-29

AK Parti Olağanüstü Kongresine sayılı günler kala Diyarbakır’da MKYK Listesi’ne girecek isimler merak konusu haline geldi. Diyarbakır’dan listeye girebilecek bir çok isim konuşulurken, Ankara ve Diyarbakır kulislerinde ise sürpriz isimler konuşuluyor. 2021 yılı Mart ayında gerçekleştirilen 7. Olağanüstü Kongre’de Abdurrahman Kurt ve Alaattin Parlak yer alırken, 7 Ekim’de gerçekleştirilecek kongrede ise Diyarbakır’dan kadın adaylara yer verileceği konuşuluyor.



KADIN ADAYLAR ARASINDA SÜRPRİZ İSİMLER

7 Ekimde gerçekleştirilecek kongrede MKYK listesi’ne girecek isimler arasında Mehmet Mehdi Eker, Alaattin Parlak, Abdurrahman Kurt, Galip Ensarioğlu ve Aziz Alper Biten’in yanı sıra kadın adaylardan en çok konuşulan isimler arasında ise, Oya Eronat, Suna Kepolu Ataman ve Tekstilkent’te istihdama dayalı projeyi yürüten ve bu proje sayesinde 255 kadında istihdam olanağı sağlayan ve bunun yanı sıra bir çok projeye imza atan İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi ve Kocaköy İlçesi Koordinatörü Dilek Tunç’ta konuşuluyor.




ETİKET :   AK Parti Olağanüstü Kongresi’nin 7 Ekim’de Yapılması Mehmet Mehdi Eker Alaattin Parlak Abdurrahman Kurt Galip Ensarioğlu Aziz Alper Biten Oya Eronat Suna Kepolu Ataman

Tümü