AK Parti MKYK üyesi Alaattin Parlak'a bir görev daha

13:06:26 | 2021-05-04

Doğu Anadolu Bölge teşkilat koordinatörlüğünü büyük bir başarıyla yürüten sayın Alaattin Parlak  kurulan bölge teşkilatı ile Doğu Anadolu ya en fazla genç nüfusun üye olmasın da büyük katkıları olmuş bu başarısı parti içinde daha kritik görevlere gelmesine sebep oldu.

Önce MKYK üyeliği

Özellikle genç nüfus tarafından Doğu ve Güneydoğu bölgesinde gençliğin abisi diye isimlendirilen sayın Parlak iki sırada yedek olduğu MKYK listesine geçtiğimiz ay cumhurbaşkanı ve AK Parti genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan'in olurlarıyla AK PARTİ MKYK listesine asıl olarak atandı.

Yeni ve zorlu bir görev daha verildi.

Özellikle Güneydoğu Anadolu bölgesi'nde sayın Alaattin parlak'ın MKYK listesine girmesi başta sosyal medya platformlarında tebrik yazıları ile sevinçle karşılandı. AK Parti genel merkez tarafından yapılan bölge koordinatörlüğü görevlendirmesinde bu defa Güneydoğu Anadolu Bölgesi teşkilat koordinatörlüğüne atandı. Yıllardır bölgede özellikle yaptığı STK çalışmalarıyla bölgeye hiç de yabancı olmayan Alaattin Parlak hiç vakit kaybetmeden Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki AK Parti teşkilatlarını ziyaret etmeye başladı.

Halkımızın derdi ile dertlenenmeliyiz.

Bölge halkı tarafından yardımseverliği ve mütevaziliği takdir toplayan sayın Alaattin Parlak ziyaret ettiği bölge il ilçe teşkilatlarının 2023 vizyonu için birlik ve beraberliğe çağırdı.

Son olarak AK Parti genel başkan yardımcılığı vekilliği ne getirildi.

Ak Parti Genel Başkan Vekilliği ni yapan İstanbul milletvekili Prof. Dr Numan Kurtulmuş beyin Genel Başkanlik makamına yazdığı yazıda 

"Genel başkan vekilliğimiz iş ve işlemlerinin daha düzenli ve verimli yürütülmesi amacıyla

MKYK Üyesi, 27. Dönem Yalova Milletvekili Ahmet BÜYÜKGÜMÜŞ

MKYK Yedek Üyesi Ahmet Fethan BAYKOÇ

MKYK Üyesi Alaattin PARLAK

26. ve 27. Dönem İstanbul Milletvekili Hasan TURAN

27. Dönem İstanbul Milletvekili İffet POLAT

27. Dönem Balıkesir Milletvekili Mustafa CANBEY

26. ve 27. Dönem Sinop Milletvekili Nazım MAVİŞ

Genel Başkanvekili Yardımcısı olarak görevlendirilmelerinin uygun olacağı mütala

edilmektedir.

Makamınızca da uygun görüldüğü takdirde Parti Tüzüğümüzün 79'uncu maddesi uyarınca, adı geçenlerin Genel Başkanvekili Yardımcısı olarak görevlendirilmesini Olur'larınıza arz ederim" dediği ve Türkiye Cumhurbaşkanı Ak Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'in olurlarıyla AK Parti MKYK üyesi sayın Alaattin Parlak Ak parti genel başkan vekil yardımcısı olarak atanmış oldu.




ETİKET :  

Tümü