AK Parti Yenişehir Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Muhammet Asena kapı kapı, sokak sokak dolaşıyor

AK Parti'nin Yenişehir Belediye Başkan adayı Doç.Dr. Muhammet Asena, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler için heyecan dolu bir seçim kampanyası yürütüyor. Asena, Yenişehir'in dört bir yanını adeta bir maraton gibi dolaşarak, vatandaşlarla birebir temas kurarak, onların nabzını tutuyor ve sorunlarını yerinde tespit ediyor.

13:26:35 | 2024-02-21

Seçim kampanyası boyunca güneşin doğuşundan batışına kadar süren bir tempo içinde, hiçbir mahalleyi atlamadan, hiçbir sokağı es geçmeden, Yenişehir’in her köşesinde halkın arasında yer alıyor. Bu süreçte, esnaflarla da yakın temas içinde olan Asena, onların işlerini ve beklentilerini dinliyor ve onlara yönelik çözüm önerilerini paylaşıyor.

Diyarbakırlıların sıcak ve samimi ilgisiyle karşılaşan Asena, her ziyaretinde vatandaşların sevgi ve desteklerini alarak kendisini daha da motive ediyor. Vatandaşlarla buluşmalarında, gelecek dönem için hazırladıkları projeleri ve yapmayı planladıkları hizmetleri detaylı bir şekilde anlatan Asena, Yenişehir’in gelişimine katkı sağlayacak adımların altını çiziyor.

Asena’nın vurguladığı noktalardan biri de gönül belediyeciliği anlayışı. Bu kapsamda, Yenişehir’in sorunlarını ve ihtiyaçlarını tespit etmek için vatandaşlarla sürekli iletişim halinde olan Asena, yönetim anlayışını da bu doğrultuda şekillendirmeyi planlıyor. Müzakere ve istişareye dayalı bir yaklaşımla, Yenişehir’i daha yaşanabilir bir şehir haline getirmeyi hedefleyen Asena, hemşehrilerinin teveccühü ve desteğiyle bu hedefe ulaşacaklarına inanıyor.

Seçim kampanyası boyunca gösterdiği çaba ve sahadaki aktif rolüyle dikkat çeken Doç. Dr. Muhammet Asena, Yenişehir’in geleceği için kararlı bir aday olarak yoluna devam ediyor.




ETİKET :   AK Parti Yenişehir Belediye Başkan adayı AK Parti Yenişehir Belediye Başkan adayı AK Parti Yenişehir Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Muhammet Asena Muhammet Asena

Tümü