‘AKAN GÖZYAŞLARIMIZIN DİNMESİ DİLEĞİYLE’

MÜSTAKİL Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Eski Şube Başkanı İsmail Özşanlı, mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla, bir kutlama yayınladı.

21:53:04 | 2021-04-12

İsmail Özşanlı, mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla, bir kutlama yayınladı. Mesajında bütün İslam Âlemi’nin Mübarek Ramazan Ayı’nı en içten dilekleriyle kutladığını belirten İsmail Özşanlı , şu görüşlere yer verdi: ‘Ramazan ayını iftar sofralarımıza tat ve huzur getirmesi dileğiyle, tüm halkımızın mübarek Ramazanı Şerif’in en halisane duygularımla kutluyorum. 11 Ayın Sultanı Ramazan'da gönüllerimizin huzur, vücutlarımızın sıhhatli ve sofralarımızın bereketli olmasını, Yüce Rabbimiz’den temenni ediyoruz. Bir kez daha rahmet ve bereket ayına ulaşmanın mutluluğu ve tatlı heyecanını yaşıyoruz. Rabbim; başta aziz milletimiz olmak, islam alemi ve tüm dünyada yaşayan Müslüman kardeşlerimize, huzur ve esenlik içinde yaşamayı nasip buyursun.
 
İçinde bulunduğumuz zorlu koşullar hepimizin malumu. Dünyayı kasıp kavuran ve milyonlarca insanın hayatını kaybettiği bulaşıcı hastalık dolayısıyla hepimiz çok zor günler geçiriyoruz. Cenab-ı Allah’tan umutlarımızı hiç bir zaman kesmeyeceğiz. Mübarek Şehri Ramazan ve yirmi yedinci gecesi idrak edeceğimiz Kutlu Kadir Gecesi hürmetine, Yüce Rabbim’den niyazımız, gözyaşlarımızın dinmesi, acılarımızın sona ermesi ve yeniden sağlıklı, huzurlu günlere kavuşabilmemizdir’. Mübarek Kadir Gecesi ve akabinde kutlayacağımız Ramazan Bayramı’na huzur ve güven içinde ulaşabilmek dileğiyle. Bir kez daha kavuştuğumuz Mübarek Ramazan ayının yuvalarımıza, gönüllerimize, sağlık, mutluluk, huzur ve bereket getirmesini, Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, bütün İslam Aleminin mübarek Ramazan-ı Şerif’ini en kalbi duygularımla kutluyorum’ Mübarek Ramazan Ayını en halisane duygularımla kutlar, bu Mukaddes günlerin, bütün dünya insanlarına sağlık, mutluluk ve huzur dolu günleri beraberinde getirmesini, Yüce Rabbim’den niyaz ederim’.
 




ETİKET :  

Tümü