AKKOYUN’DAN BERAT KANDİLİ MESAJI

D.BAKIR- Efebey Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Efrahim Akkoyun, Berat Kandili dolayısıyla bir kutlama mesaj yayımladı.

21:00:34 | 2021-03-26

Efebey Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Efrahim Akkoyun,Berat Kandili  kutlama mesajında, kandil gecelerinde, Cenab-ı Allah’ın sayısız lütuf ve ihsanlarıyla, bütün kâinata rahmet ve nimet yağdırdığına dikkati çekerek, şunları söyledi: ‘Kutsal geceler İman, ibadet ve düşünce bakımından kendimizi yenilememiz, geçmişimizi gözden geçirerek, geleceğimizi manen planlama ve ümitlerimizi tazelememiz için şüphesiz hayati birer fırsattır.

 

Ramazan ayının müjdecisi olan, kurtuluş, af ve arınma anlamlarına gelen Berat Kandili; Müslümanların, sınırsız af ve merhamet sahibi Yüce Allah'a sığınarak günahlardan arınma, ilahi lütuf ve bereketlere erişebilme fırsatını yakalayabilecekleri müstesna zaman dilimlerinden birisidir. Berat Kandili, Yüce Rabbimiz nezdinde beratımıza vesile olduğu, Rabbimizin affediciliğine ve bağışlayıcılığına sığınmayı öğrettiği gibi, kendimize, ailemize, din kardeşlerimize ve tüm kâinata karşı affedici, onarıcı ve bağışlayıcı olmayı öğretir. Berat, kırılan kalpleri onarma, dargınlık duvarlarını yıkma, kin, nefret ve intikam duygularını aşma günüdür.

 

Berat gecesi de diğer mübarek gecelerimiz gibi bizlere gündelik hayatın akışı içerisinde varlığımızı yeniden gözden geçirme, ibadet ve ahlak bakımından kendimize çeki düzen verme, ümitsizlikten kurtulma ve geleceğe ümitle bakma imkânları sunan bir fırsat olarak değerlendirilmelidir. Yüce Rabbimiz’in sonsuz merhamet ve rahmetinden af ve mağfiret dilediğimiz, barış ve kardeşlik duygularının pekiştirildiği, umut, huzur ve müjde gecesi olan Berat kandilinin feyzi ve bereketinden istifade edilmesi dileklerimle, başta kadirşinas halkımız ve aziz milletimiz olmak üzere tüm İslâm âleminin mübarek Berat Kandilini kutluyorum.

 

 




ETİKET :   Efebey Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Efrahim Akkoyun Berat Kandili dolayısıyla bir kutlama mesaj yayımladı.

Tümü