Akkoyun’dan Berat Kandili Mesajı

D.BAKIR/ EFEBEY&NETVİS, TELEKOM ,EFİX ,ÖDEME .HİZMETLERİ AŞ. CRAFT BEDDİNG Yönetim Kurulu Başkanı Efrahim Akkoyun, bu gece idrak edeceğimiz mübarek Berat Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

17:10:06 | 2024-02-24

 

Mesajında bir Berat Kandiline daha ulaşmanın mutluluğu ve hazzını yaşadıklarını belirten Efebey Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Efrahim Akkoyun, şunları söyledi:


‘Cenab-ı Rabbimiz’in rahmet, bereket ve mağfiretinin adeta bir sağnak gibi yağdığı, kutlu ve bir o kadar da özel olan Berat Kandilinin ülkemize, İslam Alemi ve bütün dünya insanlarına hayırlara vesile olmasını diliyorum.
Dinimiz İslamiyet’te biz yaratılanların bilmesi mümkün olmayan hususları, yalnızca ve yalnızca Cenab-ı Allah’ın bilmesi ve bu hususu kayıtlara geçmesi, Berat Kandili dolayısıyla, bir kez daha özellikle vurgulanmaktadır.
İşte bu mukaddes geceyi İbadetle geçirenlerin dualarını Cenab-ı Allah’ın kabul buyuracağı ve günahlarının af edileceği, pek çok Ayet-i Kerimeler ve Hadis-i Şeriflerde açıkça belirtilmiştir.


Dolayısıyla bizim için manevi ganimetler değeri taşıyan Berat Kandili’ni en iyi şekilde değerlendirerek, halis bir kalp ile yüce Yaradanımız’a yönelmek suretiyle olabildiğince en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağız.
Mübarek Ramazan ayının da müjdecisi olan bu müstesna gecede, bağrında sayısız Cenab-ı Rabbimiz’in bizlere bahşettiği sayısız nimetler, lütuflar ve müjdeler barındırmaktadır.


Bu duygu ve düşüncelerle, türlü badireler atlatan başta İslam Âlemi olmak üzere, bütün mazlumların gözyaşlarının dinerek, acılarının sona ermesi, coğrafyamızda yaşanan savaşın bitmesine vesile olması dileğiyle, saygıdeğer halkımız ve bütün dünya Müslümanlarının mübarek Berat Kandili’ni en halisane duygularımla kutlarım’.




ETİKET :   EFEBEY&NETVİS TELEKOM EFİX ÖDEME .HİZMETLERİ AŞ. CRAFT BEDDİNG Yönetim Kurulu Başkanı Efrahim Akkoyun

Tümü