AKKOYUN'DAN MÜBAREK MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

EFEBEY&NETVİS, TELEKOM ,EFİX ,ÖDEME HİZMETLERİ AŞ. CRAFT BEDDİNG Yönetim Kurulu Başkanı Efrahim Akkoyun , bu akşam kutlayacağımız mübarek Miraç Kandili dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, ‘bütün vatandaşlarımızın bu mukaddes gecesini kutluyorum’ ifadelerine yer verdi.

13:53:40 | 2024-02-07

Efraim Akkoyun, şunları söyledi: bu gece Mübarek Miraç Kandili’dir.
Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.), mübarek mekânlarımızdan olan Mekke’deki Mescidi Haram’dan Kudüs’teki Mescidi Aksa’ya, oradan da göklerin Rahmani derinliklerine ulaştığı mübarek ve kutlu bir gece olan Mirac’ı hep beraber idrak ediyoruz.


Hikmetlerle ve sırlarla dolu bir yolculuk olan Miraç, aynı zamanda insanın kendi iç dünyasına doğru da yapması gereken bir yolculuktur. Biz müminler için arınma ve tertemiz olarak, Cenab-ı Allah’a yönelme anlamına gelen Miraç Kandili, rahmet, ihsan ve lütuflarla doludur.

Bu fırsatları değerlendirip, tövbe kapılarından açılan ümit kapılarına yönelmeliyiz. Unutmayalım ki, içtenlikle yapılan her dua kendimizi bulma ve bilmenin, Cenab-ı Yaradanımız’ın yüce huzuruna kabul edilmemizin en anlamlı ve güzel yollarından biridir.

Bu kutlu gece idrak ettiğimiz kandil vesilesiyle, geçmişimizin muhasebesini yaparak geleceğimizi daha aydınlık kılabilirsek, sadece çevremizdeki insanlara değil, herkese sevgi ve dostluk penceresinden bakarsak, bize sunulan bu fırsatı iyi değerlendirmiş, birey ve toplum olarak Miracı gerçekten anlamına uygun idrak etmiş oluruz.


Çevremizdeki yoksullara ve kimsesiz çocuklara yardım elimizi uzatalım. Annemizi, babamızı ve büyüklerimizi ziyaret edip, ellerini öperek, hayır dualarını alalım. Birbirimizi daha çok dinlemeli ve anlamaya gayret gösterelim. Ülkemizin hayırlı bir geleceğe ulaşabilmesi için, manevi değerlerimizin muhafazası son derece önem taşımaktadır.

Manevi değerlerimizle gelecek kuşaklara aktardığımız kültürümüz, yeni nesiller inşa edecek, toplum hayatımızın ahenkli ve sağlam bir şeklinde devam etmesini sağlayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Miraç gecesinin, aziz vatanımız, Ümmeti Muhammed ve tüm insanlık alemine rahmet, sevgi, huzur, barış ve sağlıkla dolu günler getirmesini Yüce Rabbim’den niyaz eder, vatandaşlarımız ve İslam aleminin kandilini en kalbi duygularımla kutlarım’.




ETİKET :   EFEBEY NETVİS TELEKOM EFİX ÖDEME HİZMETLERİ CRAFT BEDDİNG EFRAHİM AKKOYUN

Tümü