AKMEŞE, BİR KEZ DAHA GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Göreve seçildiği günden bu yana, İlçe genelinde yaptığı hizmetlerle, vatandaşların haklı takdirini kazanan Diyarbakır'ın Çüngüş İlçe Belediye Başkanı Ali Suat Akmeşe, bir kez daha gönülleri fethetti.

14:13:31 | 2020-11-10

Belediye Başkanı Akmeşe, İzmir depreminde yaşanan deprem sonrası, depremzede vatandaşlarımıza bir nebze de olsa yardımcı olabilmek için, Belediye personelleriyle beraber destek paketleri hazırlatıp, İzmir’e yolladı.



Çüngüş İlçesinde, bugüne kadar gerçekleştirdiği projelerle, İlçeyi bir uçtan diğer uca Belediyecilik hizmetleriyle buluşturan Saadet Partili Çüngüş Belediye Başkanı Akmeşe, kurmay kadrosu ve tüm belediye çalışanları, bu kez son derece anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attılar.



 Açıklamalarda bulunan Çüngüş Belediye Başkanı Akmeşe, şunları söyledi:

DEPREMZEDE KARDEŞLERİMİZE ANLAMLI DESTEK

‘İzmir’de yaşanan ve 115 vatandaşımızın hayatını kaybettiği elim deprem hadisesi sonrasında, Çüngüş Belediye Başkanlığı olarak insiyatif alıp, üzücü hadisede evlerini kaybeden vatandaşlarımızın yaralarını sarabilme ve dertlerine bir nebze de olsa derman olabilme hedefiyle, bir yardım kampanyası başlattık.



 Şahsım ve Belediyemizin bütün personelleri, kendi cebimizden aldığımız yardımları, güzelce paketleyip, İzmirli depremzede kardeşlerimize yolladık. Çok anlamlı bir yardım çalışması oldu.

Hepimiz, kendi olanaklarımızla aldığımız yardımları, paketleyip koli haline getirdikten sonra, gıda kolilerine, herkes kendi ismini yazmak suretiyle hazırlayıp gönderdik. Pirinç, mercimek, tuz, salça, zeytin, peynir, makarna, kuru fasulye, yağ, bulgur,Nohut,Bezelye  gibi bir evin ihtiyacı olan tüm zaruri gıda maddelerinden müteşekkil olan gıda kolilerini, kiraladağımız bir kamyonete yükledik.



Yaklaşık 136 koliden oluşan gıda yardımlarımızı, kiraladığımız kamyonetle İzmir’e yollayarak, depremzede kardeşlerimize ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, elim deprem hadisesinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve bütün ülkemize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.


ÖZEL HABER: YILMAZ ACU D.BAKIR/ÇÜNGÜŞ




ETİKET :  

Tümü