AKMEŞE: 1 Mayıs Emekçi ve Dayanışma Günü kutlu olsun

D.BAKIR- 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, tüm yurtta olduğu gibi, bütün dünya genelinde düzenlenen bir dizi etkinliklerle kutlanıyor.

10:28:26 | 2024-05-01

Çüngüş Belediye Başkanı Ali Suat Akmeşe , yazılı bir açıklama yaparak, 1 Mayıs İşçi Bayramını kutladı.

Emeğin ve alın terinin kutsal olduğuna dikkati çeken Başkan Ali Suat Akmeşe, mesajında şu görüşlere yer verdi:

Alın teri ile geçimini temin eden, emeği ile ekonomiye büyük katkılar sağlayan bütün Emekçilerimizin bayramını en samimi duygularımla kutluyorum.
Aslında 1 Mayıs hepimiz açısından özel bir gün. İşçisinden işverenine, köylüsünden şehirlisine, hepimiz bu özel günü büyük bir coşkuyla kutluyoruz.
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, İşçilerimiz ve Emekçilerimiz tarafından dünya çapında kutlanan, birlik, dayanışma vesilesi olduğu kadar, aynı zamanda haksızlıklarla mücadele günü olması açısından büyük öneme sahip.

‘BİR MİHENK TAŞI DEĞERİNDE’

Özelde İlimiz ve İlçemiz, genelde ülkemizin kalkınmasına ve gelişmesine, alın teri ve emeğiyle büyük katkılar sağlayan, hayatımızın bamtelinde yer alan ve toplum hayatında çok hassas bir yere sahip olan emekçi kardeşlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır.

En kutsal kazanç, kuşkusuz alın teri ile kazanılan helal kazançtır. 1 Mayıs, işte bu helal kazanç üzerine kurulmuş en önemli gündür. Bir kilometre taşıdır.
1 Mayıs’ın ülkemizde ve tüm dünyada anlamına uygun olarak dostluk, dayanışma ve bayram havası içerisinde kutlanmasını en büyük temennimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü can-ı gönülden kutluyor, Cenab-ı Allah’tan, bütün emekçi kardeşlerimize aileleriyle beraber bir ömür sağlık, mutluluk, huzur ve başarı dolu günler diliyorum’.




ETİKET :  

Tümü