Aksu’dan Mübarek Berat Kandili Mesajı

D.BAKIR/ Türkiye Milli paralimpik Komitesi Başkanı Avukat Dr. Murat Aksu, bu akşam idrak edeceğimiz mübarek Berat Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

13:35:25 | 2024-02-24

Mesajında, bütün insanlık âleminin Berat Kandili’ni kutlayan Avukat Dr. Murat Aksu şu görüşleri dile getirdi:


‘Rahmet, bereket ve mağfiretin müjdecisi Berat Kandili’nin ülkemiz başta olmak üzere, İslam Âlemi ve bütün insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur dolu günleri beraberinde getirmesini, Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.
Bir kez daha kavuştuğumuz bu geceyi en güzel şekilde değerlendirip, İbadet edecek, Kur’an ziyafetleri vererek, okuyanları huşu içinde dinleyeceğiz.


Kelamullah’a olan aşk, saygı, muhabbet ve sonsuz bağlılık duygularımızı her dem taze tutacak ve giderek de kuvvetlendirmek için çaba sarf edeceğiz.


İman kardeşliğine dair Cenab-ı Allah’ın bütün buyruklarını yerine getirip, bu gecenin feyiz ve rahmetinden olabildiğince istifade etmeye çalışacağız. kadirşinas halkımız ve bütün İslam Âleminin mübarek Berat Kandili’ni en halisane duygularımla kutluyorum.


Yüce Rabbim’e, dualar ve ibadetlerde buluşmak dileğiyle, bir ömür boyu, mutlu,huzurlu ve hastalıklardan uzak nice yıllar yaşamanızı diliyorum’.




ETİKET :   Türkiye Milli paralimpik Komitesi Başkanı Avukat Dr. Murat Aksu

Tümü