Aksu’dan Mübarek Kurban Bayramı Mesajı

İSTANBUL / Türkiye Milli paralimpik Komitesi Başkanı Avukat Dr. Murat Aksu, Mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla, yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.

19:43:36 | 2023-06-26

Av.Dr.Murat Aksu, mesajında duygularını şöyle dile getirdi: ‘Dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberlik anlayışımızın en üst düzeye ulaştığı bir Kurban Bayramına daha ulaşmanın mutluluğu ve sevincini yaşıyoruz. Bayram günleri toplumumuzda özel bir öneme sahip olup, manevi değerlerimiz kaynaklı, yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin yaşatıldığı kutlu günlerdir. Bu Mukaddes günlerde sevgi, saygı, kardeşlik, dostluk ve beraberlik duygularının en veciz örnekleri yaşanır.

Toplumsal birlikteliğimizin en güzel örneklerinin sergilendiği, güzellikler ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, her türlü müspet duygunun gönüllerde filizlendiği, bayramları tam anlamıyla bayram tadında yaşayabileceğimiz günlere bizleri kavuşturması için Yüce Rabbimiz’e bol bol dualar edelim. Her bayram yollarımızı bekleyen büyüklerimizi arayıp bayramlarını kutlayalım.



Rahmet kapılarının sonuna kadar açık olduğu bu kutlu zaman diliminde, saygıdeğer halkımız ve İslam Âlemi’nin Kurban Bayramı’nı en halisane duygularımla kutluyorum.

Bayramımızın tüm sevdiklerimizle beraber, huzur ve güven içinde geçmesini diliyor; Yüce Rabbim’den, aziz milletimiz ve İslam âlemi başta olmak üzere, bütün dünya insanlarına sağlık, mutluluk ve esenlikler nasip etmesini niyaz ediyorum’.




ETİKET :   Türkiye Milli paralimpik Komitesi Başkanı Avukat Dr. Murat Aksu

Tümü