Aksu’dan Mübarek Regaip Kandili Mesajı

İSTANBUL- Türkiye Milli paralimpik Komitesi Başkanı Avukat Dr. Murat Aksu, Mübarek Üç Aylar ve Regaib Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak, bütün İslam Âleminin Kandilini kutladı.

12:31:52 | 2024-01-11

Regaib Kandili, Yüce Allahın; tarifi imkânsız hikmetleri ve sonsuz lütuflarıyla dolu, müstesna bir zaman dilimidir. Gecesi ayrı, gündüzü ayrı faziletli olan Regaib Kandilini idrak edecek olmanın ve sonsuz lütuflara mazhar olabilmenin, müthiş huzuru ve bir o kadar da heyecanını yaşıyoruz.

Rahmet, merhameti ve mağfireti sonsuz yüce Rabbimin bizlere bahşettiği lütuflardan biri olan Regaib Kandili, beraberinde gelecek Miraç Kandili, Berat Kandili, Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramının da müjdecisidir.
Bu kutsi zaman diliminde, bütün dualarınızın Yüce Mevlam katında kabulünü niyaz ediyorum. Regaib Kandili, kalbimize ve iç dünyamıza bir yolculuk yapmamıza, bir duygu fırtınası yaşayarak arınmamıza, Âlem-i İslamın ve bütün insanlığın yüksek değerlerle yücelmesine vesile olsun.

Cenab-ı Allah; bu mukaddes gecenin hatırına, yüreğimize bin damla serpsin ki, bütün yüreğimiz ferahlasın, günlerimize tatlı mutluluklar mazhar olsun. Böylelikle huzur ve bereket dolu bir yaşama adım atalım.
Bu duygu ve düşüncelerle, saygıdeğer halkımız ve İslam aleminin mübarek Regaip Kandilini ve Üç Aylarını tebrik eder, üç aylar ve Regaib Kandilinin ülkemize, İslam alemine ve tüm dünya insanlarına barış, kardeşlik, huzur ve mutluluklar getirmesini,Yüce Allah’tan, niyaz ederim.




ETİKET :   Avukat Dr. Murat Aksu

Tümü