Aksu’dan 24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı Mesajı

Türkiye Milli paralimpik Komitesi Başkanı Avukat Dr. Murat Aksu, ‘24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı’nı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

10:22:51 | 2023-07-24

Murat Aksu , mesajında duygularını şöyle dile getirdi: ‘24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı’nı en samimi duygularımla kutluyor, basınımızın cefakâr ve vefakâr emekçilerine, çalışmalarında başarılar diliyorum.


Basınımızın doğru, güvenilir, nitelikli ve objektif haberler yapmasıyla, daima toplumumuzun haklı beğenisi ve teveccühüne mazhar olmaktadır.


Milli ve Manevi değerlerimize hassas, toplumsal değerlerimize saygılı, kişi hak ve özgürlüklerini koruyup gözetmeyi temel görev sayarak halkımızın doğru bir şekilde ve zamanında haber alma ihtiyacını sağlayan basın mensuplarımız, mesai kavramı gözetmeksizin bu onurlu görevi icra etmektedirler.




Basınımız, gerek ülkemiz genelinde ve tüm dünyadaki gelişmeleri doğru, tarafsız ve hızlı bir şekilde kamuoyunun bilgisine sunarak servis yapmakta, toplumu aydınlatma görevini de yerine getirmekteler.



Vatandaşlarımıza yol gösterici yayınlar yaparak, hepimizin haklı takdirini kazanan tüm basın mensuplarımızın ‘24 Temmuz Gazeteciler Günü’nü en kalbi duygularımla kutlar, başarılı yayıncılık hayatı dilerim.’




ETİKET :   Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanı Avukat Dr. Murat Aksu

Tümü