AKYOL: ‘BU SEVDA BİTMEZ’

AKYOL: ‘BU SEVDA BİTMEZ’

00:10:50 | 2018-06-03

D.BAKIR- Adalet ve Kalkınma partisi (Ak parti) Diyarbakır İl Başkan yardımcılığı yapan, daha sonra Milletvekili Aday Adayı olan Zana İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Bedirhan Akyol, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Pazar günü yapacağı miting ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

 

Bir çok Spor Kulübünde uzun yıllar başarıyla Başkanlık yapmış, Siyasetçi ve İş Adamı Bedirhan Akyol, şunları söyledi: ‘Mukaddes kentimizin bağrından çıkmış bir evladı olarak, her platformda dile getirdiğim gibi, Ak davanın ve bir dünya lideri olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sonuna kadar takipçisi olacağım.
Ak parti Diyarbakır Milletvekili Aday listesinde, liyakat, hizmet ve samimiyet gibi hayati değer taşıyan unsurların dikkate alınmadığı, hepimizin malumudur.
Ancak, Sayın Cumhurbaşkanımızın bugüne kadar yaptığı hizmetler, duruşu ve samimiyeti bizleri de kendisine bağladı. 
Bizler, siyasete girdiğimiz ilk günden bu yana, ‘halka hizmet, Hakk’a hizmettir’ şiarıyla yolumuza devam ediyoruz.



‘KUTLU DAVA, GÜÇLÜ TÜRKİYE ŞİARIMIZDIR’

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla, Pazar günü oldukça geniş katılımlı bir miting düzenleyeceğiz. Bizler oldukça geniş bir katılımla bu mitinge katılarak, bir kez daha Sayın liderimize ‘Hoş Geldiniz’ diyeceğiz.
İstasyon Meydanında yapılacak ve saat 16.30’da başlayacak olan mitingine katılarak, bir dünya lideri olan Sayın Cumhurbaşkanımıza yaraşır bir karşılama organize edeceğiz.


SAYIN ERDOĞAN’I BAŞKAN YAPACAĞIZ

24 Haziran tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Modeli Seçiminde Sayın Cumhurbaşkanımız’a bir kez daha oy vererek, onu Devlet Başkanı yapacağız. Sayın Erdoğan’ın ülkemize kazandırdıkları ortada. 16 yılda, çok büyük mesafeler kat edildi. ‘Yapılamaz’ denilen bir çok proje, kısa zamanda tamamlanarak, hayata geçirildi.
Bütün bu başarıların mimarı olan Sayın Cumhurbaşkanımız’a sonuna kadar destek olacağımızı beyan ediyor ve bir kez daha kendisine ‘Hoşgeldiniz’ diyorum’.
 

ÖZEL HABER .YILMAZ ACU




ETİKET :   Anahtar Kelimeler: İl Başkan Yardımcılığı Milletvekili Aday Adayı Olan Zana inşaat Milletvekili aday adayı İş adamı Bedirhan Akyol

Tümü