Ali Suat Akmeşe AK Parti'nin Çüngüş Belediye Başkan Adayı Olarak Gösterildi

AK Parti, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için Diyarbakır'ın Çüngüş İlçesi'nde adayını belirledi. İşte o isim: Ali Suat Akmeşe. Ali Suat Akmeşe, doğduğu topraklarda siyasete atılarak ilçe halkının teveccühünü kazanmış bir isim olarak öne çıkıyor.

14:02:22 | 2024-02-07

Çüngüş İlçesi'nde doğan Akmeşe, eğitim hayatını Çüngüş ve Ankara'da tamamladıktan sonra Atatürk Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Evli ve 2 çocuk babası olan Akmeşe, siyasi kariyerine Anavatan Partisi'nde başladı ve 1994-2004 yıllarında 2 dönem ilçe Belediye Başkanlığı görevini başarıyla yürüttü. 2001 yılında AK Parti'ye geçiş yapan Akmeşe, İzmir'de ticaretle uğraşırken halkın yoğun isteği üzerine tekrar Çüngüş ilçesine dönerek 2019 yılında ilçe Belediye Başkanlığına aday oldu ve %52 oy alarak seçimi kazandı.



Akmeşe'nin adaylığı, Çüngüş ilçesi sakinleri arasında büyük bir ilgi ve heyecanla karşılandı. İlçenin tanıdığı ve sevdiği bir isim olan Akmeşe'nin tecrübesi ve başarılı geçmişi, halk arasında büyük bir güven oluşturuyor. Çüngüş halkı, Akmeşe'nin liderliğinde ilçenin daha da gelişeceğine ve kalkınacağına inanıyor.




Ali Suat Akmeşe'nin adaylığıyla birlikte, AK Parti'nin Çüngüş ilçesindeki seçim yarışında güçlü bir konuma geldiği görülüyor. Akmeşe'nin seçim kampanyası ve vaatleri, ilçe halkı tarafından büyük bir ilgi ve merakla bekleniyor.

ÖZEL HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :   Ali Suat Akmeşe AK Partinin Çüngüş Belediye Başkan Adayı

Tümü