ALLAH TEKRARINI NASİP ETMESİN.

Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD) Bölge Başkanı Fırat Özmen, geçtiğimiz akşam yaşanan Elazığ merkezli deprem ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı.

23:05:12 | 2020-01-26

Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD) Bölge Başkanı Fırat Özmen, açıklamasında şunları söyledi: ‘Elazığ Sivrice merkezli deprem sonrasında, hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve tüm halkımıza da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Şu an itibarıyla 39 yurttaşımızın hayatını kaybettiğini, 1607 yurttaşımızın ise enkazdan sağ olarak kurtarıldığını öğrenmiş bulunmaktayız. Elazığ ili başta olmak üzere çevre illerde de yaşanan ve Diyarbakır İlimizde de hissedilen deprem sonrası, devletimizin bütün kurum ve kuruluşları, deprem bölgesine ulaşarak, gerekli insani ve tıbbi müdahaleleri yapmış, yapmaya da devam etmektedir.

Dün akşam yaşanan, 6,8 şiddetindeki deprem, hepimizi derinden üzmüştür. Aziz milletimizin tüm dikkat ve enerjisini deprem alanlarına yönelttiğini, sağlık kuruluşları, AFAD, Kızılay, Bakanlıklar ve Cumhurbaşkanlığımız’ın, tüm olanaklarıyla, depremde enkaz altında kalan kardeşlerimizin imdadına koşması, depremzedelerimize yiyecek ve battaniye temini, kalacak yer tahsisi konusunda gösterilen gayretleri takdire şayandır. Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD) Bölge Başkanlığı olarak, bizler de gerek Ekipman ve gerekse personel olarak, bölgeye gönderme konusunda deprem bölgemize hizmet etmeye hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Diyarbakır İlimizin yanı sıra, Bölgemiz ve ülkemizin bir çok farklı noktasında hissedilen depremde hayatını kaybedenlere, Cenabı Allah’tan, rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyor, bütün halkımıza, en kalbi duygularımızla geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz’.

 

 




ETİKET :   Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD) Bölge Başkanı Fırat Özmen geçtiğimiz akşam yaşanan Elazığ merkezli deprem ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı.

Tümü