ALTINTAŞ: CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

DENİZLİ/ Levent Makina Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Altıntaş, bir Cumhuriyet Bayramı’na daha kavuşmanın, mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirtti.

20:07:17 | 2023-10-28

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla, yazılı bir kutlama mesajı yayınlayan Levent Makina Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Altıntaş, şunları söyledi:


‘Anadolu topraklarına vatan, hürriyet, adalet, beraberlik mührünü bir kez daha vuran milletimiz, kazandığı zaferi cumhuriyetle taçlandırmış ve yönetimini milli irade üzerine bina etmiştir. Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize, vatanımıza, istiklal ve istikbalimize kast etmeye yeltenenlerin karşısında milletimizin hukuku, devletimizin adaleti daima var olacaktır. Bugün bizlere düşen, asırlardır sürdürdüğümüz birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu içinde demokratik cumhuriyetimizi daha da güçlendirmek olmalıdır. Türkiye, Cumhuriyeti, 100.üncü yılında, Türkiye Cumhuriyeti bu tarihi sorumluluğun, azim ve kararlılığıyla 21. yüzyıla damgasını vuracaktır.


Cumhuriyet, milli birlik ve beraberlik ruhunu koruyarak aydınlık bir gelecek inşa etmek, yurdumuzun her bir metrekaresinde huzuru, refahı, kalkınmayı her alanda tesis etmektir. Bugün bizler de bu bilinçle hareket ediyor, Cumhuriyetimizin değerleriyle birlikte yaşatılması hususunda, dik bir duruş sergiliyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü coşkuyla kutlamaya hazırlandığımız ve 2024 hedeflerimiz doğrultusunda ulus olarak çalışmalarımızı heyecanla sürdürdüğümüz bu dönemde, geleceğe emin adımlarla ilerliyoruz.

 

Türkiye olarak hedeflerimiz doğrultusunda kararlılıkla yolumuza devam ederken, aynı zamanda, devlet millet birlikteliğinin en güzel örneklerini sergilemeye devam ediyoruz.
Vatan topraklarımızın her karışını mübarek kanlarıyla sulayan aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere istiklal Harbinin tüm kahramanlarını minnetle anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyoruz’.

 




ETİKET :   Levent Makina Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Altıntaş

Tümü