Altıntaş ‘dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

DENİZLİ/ Levent Makina Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Altıntaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla, bir kutlama mesajı yayınladı.

11:16:41 | 2023-08-30

Selçuk Altıntaş Mesajında, 30 Ağustos Zafer Bayramının, Anadolu insanının makûs talihini değiştiren, tarihin önemli kilometre taşlarından biri olduğuna dikkati çeken Altıntaş , duygularını şöyle dile getirdi:
TARİHE, ÇOK ÖNEMLİ BİR NOT DÜŞTÜK
‘Evvela bütün hemşehrilerimin ve aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını en halisane duygularımla kutlarım. Aslında böylesi şanlı bir zaferin yaşandığı, kutlu bir tarihi yazan bir neslin mensupları olmak, bizim için büyük mutluluk kaynağı. Aziz milletimiz, tarih boyunca destanlar yazan, mazlumun yanında yer almış, hep ilerlemeyi, gelişmeyi ve öğrenmeyi düstur edinmiş bir millet.
Bağımsızlığımızı yedi düvele haykırdığımız, tam bir devlet olmamızı sağlayan 30 Ağustos Zafer’ini bize armağan eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarına, Kahraman Ordumuza, şükranlarımızı sunuyor, aziz hatıraları önünde bir kez daha saygıyla eğiliyoruz.

‘Zafer elbette başaracağım diyen ve başaracağına inananlarındır. İşte milletimiz, Azmiyle karşısına çıkan engelleri birer birer aşarak, bugünlere gelmenin haklı gururunu yaşamaktadır. Ezanımızın yedi yirmi dört okunduğu, şanlı bayrağımızın gururla dalgalandığı aziz vatanımızda, bu kutlu günlere bizleri bir kez daha kavuşturan Cenab-ı Allaha; ne kadar şükürler etsek azdır. Bu vesileyle, bir kez daha 30 Ağustos Zafer Bayramını en samimi duygularımla kutlar, bütün halkımıza sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.




ETİKET :   Levent Makina Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Altıntaş

Tümü