Altıntaş: Tüm insanların Yeni Yılı Kutlu olsun

D.BAKIR- Levent Makina Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Selçuk Altıntaş, ‘Yeni Yıl’ dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, duygu yüklü ifadeler yer verdi.

20:31:02 | 2023-12-31

‘Geleceğimizi inşa edecek çocuklarımıza faydalı olabilmek, bizleri dünyanın en mutlu insanları yapıyor’ diyen Selçuk Altıntaş , mesajında şunları söyledi: ‘2023 yılında ülkemizin yanı sıra, dünyada yaşanan, insanlığı derinden etkileyen olumsuzlukların 2024 yılında yaşanmamasını, bütün dünyada barış, sevgi ve hoşgörü ikliminin egemen olmasını diliyoruz. Geride kalan yılda, İlimiz ve ülkemizde birçok alanda başarılı çalışmalar yapıldı. Keza 2024 yılında, ülkemizin kalkınma ve büyüme hedeflerinin daha da iyi noktalara ulaşabilmesi, hepimizin ortak dileğidir.

Asla umudumuzu kaybetmeden, belirlediğimiz hedeflere varabilmek için mücadelemize devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek, özelde İlimiz, genelde ülkemizin gelişmesi ve mutlu yarınlara ulaşması için hepimiz elimizi taşın altına koyacağız.


Hedeflerimiz doğrultusunda, birlik, beraberlik, sevgi, saygı, yardımlaşma ve dayanışma duyguları içinde geleceğe emin adımlarla yürüyeceğiz.


Yeni yılda hedeflerimizi revize edip, daha iyi ve güzele ulaşmak, çıtayı hep daha yukarıya taşıyabilmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bir yandan kendimizi bireysel olarak geliştirirken, diğer yandan çocuklarımıza her şeyin en iyisi ve güzelini sunabilmek için gayret göstereceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle mesai arkadaşlarımız, öğrencilerimiz, velilerimiz, kıymetli Denizlili vatandaşlarımız, bütün halkımızın yeni yılını tebrik ediyor; Yüce Rabbim’den, gönüllerindeki bütün dileklerin bu yıl gerçekleşmesini, sağlık ve mutluluk dolu bir yıl geçirmelerini diliyorum’.




ETİKET :   Levent Makina Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Selçuk Altıntaş

Tümü