Amedspor'a Sağlık sponsoru

DİYARBAKIR- Amedspor Yönetim Kurulu Özel Bağlar Hastanesi ile resmi sponsorluk anlaşması imzalayarak önemli bir işbirliğine imza attı.

22:23:49 | 2018-11-17

Diyarbakır'da spora verdiği destekle adından söz ettiren Özel Bağlar Hastanesi, Diyarbakırspor'dan sonra, kentin bir başka takımı Amedspor'un da tek sağlık sponsoru  oldu. Bugün Amedspor ile bir protokol anlaşması imzalayan Özel Bağlar Hastanesi, sağlık hizmetlerinin yanında  Yeşil-Kırmızılı ekibin taraftarlarına da indirim sağlanacak.Amedspor As Başkan Aziz Elaldı, başkan yardımcısı Veysi Üçdağ ve Futbol Şube Sorumlusu Selahattin Yıldırım’dan oluşan yönetim kurulu heyeti Özel Bağlar Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Odabaşı’na ziyarette bulundu.



Ziyaretin ardında kulüp ile Özel Bağlar Hastanesi arasında reklam, promosyon, tanıtım ve sponsorluk konularını kapsayan geniş bir sözleşme imzalandıSözleşmeye göre, Özel Bağlar Hastanesi, kulübün tek sağlık sponsoru olacak. Yine sözleşme gereği sporcu ve teknik heyetin tüm sağlık kontrol ve tedavileri Özel Bağlar Hastanesi’nce ücretsiz karşılanacakSponsorun takımın müsabakalarını yaptığı stad ve antrenman sahalarındaki reklam alanlarında logo ve görünürlük hakkı elde edecek.Kombine kart sahiplerine indirimYönetim kurulu taraftarın Özel Bağlar Hastanesi’nden alacakları hizmetlerden indirimden faydalanmaları için anlaşmaya ek madde ekledi. Maddeye göre kombine kart sahipleri hastaneden alacakları hizmetler için %25 indirim hakkı elde edecek.



ÖZEL HABER.DİYARINSESİ.




ETİKET :  

Tümü