Arzu’dan Berat Kandili Mesajı

D.BAKIR/ Ak Parti Çınar İlçe Belediye Başkan Adayı Davut Arzu, Berat Kandili dolayısıyla bir kutlama mesaj yayımladı.

13:47:35 | 2024-02-24

Davut  Arzu , kutlama mesajında, kandil gecelerinde, Cenab-ı Allah’ın, sayısız lütuf ve ihsanlarıyla, bütün kâinata rahmet ve nimet yağdırdığına dikkati çekerek, şunları söyledi:


‘Kutsal geceler, duygu ve düşünce bakımından kendimizi yenilememiz, geçmişimizi gözden geçirip, geleceğimizi planlama ve hedeflerimizi revize etmemiz şüphesiz hayati birer fırsattır.


Ramazan ayının müjdecisi olan, kurtuluş, af ve arınma anlamlarına gelen Berat Kandili, bütün insanlık aleminin, sınırsız af ve merhamet sahibi Yüce Allah'a sığınarak günahlardan arınma, lütuf ve bereketlere erişebilme fırsatını yakalayabilecekleri müstesna zaman dilimleridir.


Berat Kandili, Rabbimizin affediciliği ve bağışlayıcılığına sığınmayı öğrettiği gibi, ailemiz, Din kardeşlerimiz ve tüm kâinata karşı onarıcı ve yapıcı olmayı öğretir. Berat, kırılan kalpleri onarma, dargınlık duvarlarını yıkma, kin, nefret ve intikam duygularını aşma günüdür.


Berat gecesi de diğer mübarek gecelerimiz gibi bizlere gündelik hayatın akışı içinde varlığımızı yeniden gözden geçirip, ibadet ve ahlak bakımından kendimize çeki düzen verme imkânları sunan bir fırsattır.
Yüce Rabbimiz’in sınırsız merhamet ve rahmetinden af ve mağfiret dilediğimiz, huzur ve müjde gecesi olan Berat kandilinin kazanımlarından istifade edilmesi dileklerimle, başta kadirşinas halkımız olmak üzere, bütün İslâm âleminin mübarek Berat Kandilini kutluyorum.


Yeniden sağlıklı ve huzurlu günlere kavuşabilmemizi, Yüce Rabbim’den niyaz ediyor, halkımız ve bütün İslam Âleminin kandilini, en kalbi duygularımla tebrik ediyorum’.




ETİKET :   Ak Parti Çınar İlçe Belediye Başkan Adayı Davut Arzu

Tümü