Asena'dan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Ak Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Doç.Dr. Muhammet Asena, "14 Mart Tıp Bayramı" dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

13:10:25 | 2024-03-14

Başkan Adayı Doç.Dr. Muhammet Asena, yaptığı açıklamada şunları söyledi:


"Sağlıklı toplum olabilme yolunda ve vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden tam manasıyla yararlanabilmeleri adına var gücüyle çalışan, Meslektaşlarımız başta olmak üzere, tüm sağlık çalışanları bu güzel günleri bugün için hatırlanmamalı.


İnsanla uğraşıp, insanı yaşatmayı, acısını azaltmayı, derdine derman olmayı, mesleği olarak seçen tüm sağlık çalışanlarımız çok önemli değerlerimizdir.
Gece-gündüz, kar-çamur, bayram-tatil demeden büyük bir özveriyle insanların sağlıklı ve daha sağlıklı yaşaması için ellerinden gelen her türlü çabayı esirgemeyen, sunan verilen görevleri zamanında ve tam yapan Karşılaştığınız türlü güçlüklere rağmen, kutsal mesleğinizin icrasında insanlarımızın sağlık sorunlarının çözümüne yönelik insanüstü gayretiniz bizler için iftihar kaynağıdır.
Bu vesileyle size minnet ve şükran duygularımı ifade etmeyi bir görev sayar, 14 Mart Tıp Bayramınızı içten duygularımla kutlarım."




ETİKET :   Ak Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Doç.Dr. Muhammet Asena

Tümü