Asena’dan Mübarek Ramazan Ayı Mesajı

Ak Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Doç.Dr.Muhammed Asena, bir kutlama mesajı yayınlayarak, Ramazanı Şerif’in hayır ve bereket dolu günlere vesile olmasını diledi.

14:14:07 | 2024-03-10

Doç .Dr.Muhammed Asena , Mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi:


Recep ile başlayan, Şaban ile devam eden kutlu ayların son halkası olan Ramazan ayı, tarifsiz güzellikleri bağrında yaşatmaktadır. İşte böylesi mukaddes günlerde, Yüce Yaradanamıza yönelerek, yeniden beraber kılacağımız teravih namazlarına, hep beraber kutladığımız kutlu kandil gecelerine ve beraber oturduğumuz iftar sofralarına bizleri bir kez daha kavuşturması için yakaralım.

Cenab-ı Allah’tan, niyazımız ve dualarımız, mübarek Ramazan Ayının bu manevi ikliminde başta ülkemiz olmak üzere, bütün İslam âleminin huzuru, istikrarı, birliği ve dirliği için olsun’. Mübarek Ramazan ayının dayanışma ve yardımlaşma açısından en veciz örneklerin yaşandığı, ihtiyaç sahiplerinin unutulmadığı, özel anlar olduğuna dikkati çeken Muhammed Asena, sözlerini şöyle tamamladı: ‘Saygıdeğer halkımız ve İslam Âleminin mübarek Ramazan Ayını en halisane duygularımla kutlar, bu Mukaddes günlerin, beraberinde sağlık, mutluluk ve esenlikler getirmesini, Yüce Rabbim’den niyaz ederim’.




ETİKET :   Ak Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Doç.Dr.Muhammed Asena

Tümü