‘AVRUPA ELELE ENGELLİ VE YAŞLI VAKFI DİYARBAKIR İL BAŞKANLIĞINA ARZU AVCIL ATANDI

Avrupa’dan başlayarak, Türkiye’nin birçok ilinde temsilcilikler oluşturan, Engelli ve yaşlılara yönelik çok yönlü yardımları ve projeleri ile kısa sürede adından söz ettiren ‘El Ele Avrupa Engellilere ve Yaşlılara Yardım Konfederasyonu’ Diyarbakır İl Başkanlığına Arzu Avcıl getirildi.

23:24:06 | 2021-03-03

‘El Ele Avrupa Engellilere ve Yaşlılara Yardım Konfederasyonu’ Genel başkanı Cengiz Hocazade tarafından Diyarbakır İl Başkanlığı görevine getirilen Arzu Avcıl, kent genelinde çalışmalarına başladı.


Konfederasyon Genel Başkanı Cengiz Hocazade yaptığı açıklamada, ‘Diyarbakır’da hayırseverliliği ile bilinen bugüne kadar ve birçok (STK) Sivil Toplum Kuruluşlarında gönüllü olarak görev yapan, dönem dönem kendi girişimleri ile ihtiyaç sahiplerine yönelik sağladığı yardımlarla bilinen kıymetli Diyarbakır İl Başkanımız Arzu Avcıl hanımefendi ile Diyarbakır’da, geniş kapsamlı çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz.


Konfederasyonumuz, Vakıf kimliği ile Avrupa’nın birçok ülkesi ile, ülkemizin çeşitli il ve ilçelerimizde çok yönlü çalışmalar ve yardımlarına devam etmektedir. Yaşlılarımıza ve Engelli vatandaşlarımıza yardım elimizi uzatabiliyor ve onların yüzlerinde tebessüm oluşturabiliyorsak, ne mutlu bizlere. Vakfımız hayırsever vatandaşlarımızın destekleri, yapmış olduğumuz projelerle Avrupa Birliğinden aldığımız desteklerle dimdik ayakta durmaktadır. Diyarbakır’da da İl Başkanımız Arzu Avcıl ile burada bulunan engelli çocuklarımıza, yaşlılarımıza yardımcı olabilmek ve Diyarbakır’da engelsiz yaşam koşullarının kalitesini yükseltmek hedefiyle bu kutlu yola çıkmış bulunmaktayız.



Diyarbakır’da yaşayan engelli kardeşlerimizin sorunlarının kalıcı ve köklü çözümlere kavuşması noktasında, bir ekip ruhuyla, var gücümüzle çalışacağız. Konfederasyonumuzu Diyarbakır’da Arzu Avcıl gibi, tanınan ve saygı duyulan bir kardeşimizin resmen temsil edecek olmasından onur duymaktayım, Kendisine görevinde başarılar diliyorum’ şeklinde konuştu.

HEP BERABER, YOĞUN BİR TEMPOYLA MÜCADELE EDECEĞİZ

‘El Ele Avrupa Engellilere ve Yaşlılara Yardım Konfederasyonu’ Diyarbakır İl Başkanlığı görevine getirilen Arzu Avcıl ise, duygularını şöyle dile getirdi:

‘Bana bu görevi layık gören Konfederasyon Başkanımız Cengiz Hocazade başta olmak üzere, tüm Yönetim Kurulumuza teşekkür ederim. Diyarbakır’da, el ele, gönül gönüle vererek, başta engelli ve yaşlı vatandaşlarımız olmak üzere, olanaklar dahilinde insanlarımızın sorunlarını çözüme kavuşturmak için çaba sarf edeceğiz. Alacağımız hayır duaları, bizim en büyük kazancımız olacak. Bu doğrultuda, Vakfımız’ın, hayırlı olmasını diliyorum’.


Ardından, ‘El Ele Avrupa Engellilere ve Yaşlılar Yardım Konfederasyonu Diyarbakır İl Başkanlığına atanan Arzu Avcıl‘a, Vakfın Genel Başkanı Cengiz Hocazade tarafından rozeti takıldı ve Yetki Belgesi verildi.

HABER: NUSRET BİLGİÇ/DİYARBAKIR




ETİKET :  

Tümü