Avşar’dan Babalar Günü Mesajı

Diyarbekirspor Önceki Dönem İkinci Başkanı ve Basın Sözcüsü işadamı Veysi Avşar, Babalar günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

11:05:10 | 2023-06-18

Veysi Avşar, sevgiyle, şefkatle ve fedakarlıkla; bedenen, ruhen ve fikren sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen babaların, aile ve toplum hayatının temel direğini oluşturduğunu belirtti.

 

Sorumluluklarının bilinciyle hareket eden bir babanın, sağlıklı bir ailenin, dolayısıyla sağlıklı bir toplumun oluşmasında anne ile birlikte en büyük güvence olduğuna dikkat çeken Avşar , “Gelecek nesillerin yetiştirilmesinde, aile gibi kutsal değerlerin korunmasında, bilinçli ve milli değerlerine sahip sağlıklı bir toplum yapısının oluşturulmasında babalarımızın büyük bir görev ve sorumluluğu vardır. 

 

Bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen babalarımız, karşılıksız sevgi ve fedakarlığın birer simgesidir. Elbette ki, çocuklarımız da babalarının değerini bilmeli, onlara karşı sevgi ve saygıda kusur etmemelidir. Bu vesileyle hayatını kaybeden babalara Allah’tan rahmet diliyor, Tüm babaların ve baba adaylarının günlerini kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.




ETİKET :   Diyarbekirspor Önceki Dönem İkinci Başkanı ve Basın Sözcüsü işadamı Veysi Avşar

Tümü