Avşar’dan Mevlid Kandili Mesajı

D.BAKIR- Diyarbekirspor Önceki Dönem İkinci Başkanı ve Basın Sözcüsü işadamı Veysi Avşar, bu akşam idrak ettiğimiz mübarek Mevlid Kandili dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.

15:35:31 | 2023-09-26

Mesajında, mübarek Mevlid Kandili’nin ülkemize, İslam Âlemi ve tüm dünyaya hayırlara vesile olmasını, Cenab-ı Allah’tan niyaz eden Veysi Avşar , şunları söyledi:


‘Müslüman Âleminin günahlardan arınma ve bütün Rahmani güzellikleri dilemesine vesile olacak olan bir Veladet Kandili’ni daha, her yıl olduğu gibi, bu yıl da huşu içerisinde idrak etmekteyiz. İbadetlerle kutlayarak, ihya olacağımız mübarek Kandili’nin, faziletlerinden azami ölçüde istifade etmek amacıyla, camilere akın edeceğiz. Selamlaşacağız, selamı yayacağız. Kucaklaşacağız, sarılacağız.


Ama her zamankinden daha bir samimi ve daha bir keyifle. İçimiz kıpır, kıpır bu gece. Huşu içinde titreyen ağaç yapraklarının, gökyüzündeki bulutların, uçuşan kuşların bile Cenab-ı Allah’ı zikrettiği bu mukaddes gecede, biz de ayrı bir haz ve maneviyatla yüce Rabbimiz’e yöneleceğiz.
Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa’yı (S.A.V.) salavatlarla anacak, sanki yanımızdaymış gibi, mutlu ve heyecanlı olacağız.


Bu Kudsi gecede, hepimiz genciyle-yaşlısıyla, erkeğiyle-bayanıyla, hastasıyla-sağlıklısıyla, kısacası hepimiz ellerimizi semaya açacak ve Yüce Yaradanımız’dan aflarımızı dileneceğiz.
Günahlarımızdan arınmak, tevbe istiğfar etmek için belki de bir daha elimize geçmeyecek manevi bir ganimet olan bu geceyi en iyi şekilde değerlendireceğiz.

RAHMET YAĞMURUNDAN OLABİLDİĞİNCE İSTİFADE EDEBİLMEK İÇİN, HAKK’A YÖNELECEĞİZ


Bu duygu ve düşüncelerle, bütün hemşehrilerim, saygıdeğer halkımız ve tüm İslam Âlemi’nin mübarek Mevlid Kandili’ni en halisane duygularımla kutluyor, bu müstesna gecenin, Ümmeti Muhammed’e ve bütün dünya insanlarına sağlık, mutluluk ve huzur dolu günleri beraberinde getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum’.




ETİKET :   Diyarbekirspor Önceki Dönem İkinci Başkanı ve Basın Sözcüsü işadamı Veysi Avşar

Tümü