AY:ÖMRE BEDEL BİR GECEYE DAHA KAVUŞMUŞ BULUNUYORUZ

D.BAKIR/ Mehmetler Kuru Temizleme Yönetim Kurulu Başkanı Hamdullah Ay, Kadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

17:57:46 | 2023-04-16

Mesajında, Kadir Gecesi’nin sayılamayacak ve beşeri sözlerle anlatılamayacak kadar hikmetlerle dolu olduğuna dikkati çeken Hamdullah AY, şunları söyledi:
‘Gecesi ayrı gündüzü ayrı faziletli olan Kadir Gecesi’ni, hep beraber huşu içinde idrak edeceğiz. Kuşkusuz, bu Mukaddes Gece, tarifi olanaksız güzellikleri de beraberinde getirmektedir.
Rahmet, merhameti ve mağfireti sınırsız ve sonsuz, Yüce Rabbim’in bizlere bahşettiği lütuf ve fırsat kaynağı olan Kadir Gecesi’ni en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağız.


Ömre bedel bir gece olan Kadir Gecesini hep beraber coşku ve huzur dolu kalplerimizle idrak edeceğiz. Kadir Gecesinde kılınan Namaz, dualar, Zikir ve Kur’an ayetleriyle, Cenab-ı Allah’a, yakarışlarda bulunacağız.
Şanlı Kitabımız Kur'an-ı Kerim'in nazil olmaya başladığı, bin aydan daha hayırlı bu önemli gecede, nefeslerimizi tutup, bu müstesna günün coşkusunu, hep beraber yaşayacağız.
Sevgili Peygamberimizin bu gece yapılmasını tavsiye ettiği, 'Allah'ım, Sen affedicisin, affetmeyi seversin, beni de affeyle.' Duasını, dilimizden düşürmeyerek, bütün bir yıla yaymaya çalışacağız.
Gerek bulaşıcı hastalık sürecinde ve gerekse depremler ve sel baskınlarında hayatını kaybedenler ile, bütün vefat etmişlerimize; Yüce Rabbim’den rahmet ve merhamet niyaz ederek, hem onlar ve hem de kendimiz için dualar edecek, af ve bağışlanma dileyeceğiz.


Bu duygu ve düşünceler ışığında, bütün vatandaşlarımızın Mübarek Kadir Gecesi’ni en halisane dileklerimle kutluyor, ülkemiz ve İslam dünyasının yaşadığı zor ve meşakkatli sürecin sona ererek, yeniden sağlıklı ve huzurlu günlere dönmemizi, Yüce Rabbim’den niyaz ediyorum’.




ETİKET :   Mehmetler Kuru Temizleme Yönetim Kurulu Başkanı Hamdullah Ay

Tümü