AYRICALIKLAR DÜNYASI MARDİAN MALL, BİR İLKE DAHA İMZA ATTI

Her geçen gün büyüyerek gelişen ve bu gelişmelere paralel olarak, birbiri ardına hizmete giren devasa yatırımlarla Mardin, Bölgenin yıldız şehri olma konusunda emin adımlarla ilerliyor.

16:26:34 | 2020-10-24

Yakın bir tarihte hizmete giren, Mardin’in ve Bölgemizin en büyük yatırımlarından biri olan ‘Mardian MALL Alışveriş ve Yaşam Merkezi’, kentin vizyonuna vizyon katan devasa bir yatırım.



Açıklamalarda bulunan Mardian MALL AVM Müdürü Mahmut Yıldızhan, böylesine görkemli ve çok yönlü bir yatırımla, kent ve bölge ekonomisine katma değer sağlamanın yanı sıra, istihdama da ciddi katkılar sağladıklarını belirterek, şunları söyledi:



 PANDEMİ SÜRECİNDE, AZAMİ ÖZEN GÖSTERİYORUZ

‘Bilindiği üzere, dünyayı etkisi altına alan, milyonlarca insanın hayatını kaybettiği, bir o kadarının da hastanelerde tedavi gördüğü bulaşıcı pandemi dolayısıyla, son derece zorlu bir süreçten geçmekteyiz. Mardian MALL Alışveriş ve Yaşam Merkezi olarak, virüsün ilk olarak Çin’de görülmeye başlamasından itibaren, kurumsal bazda aldığımız bir dizi kararı uygulamaya koyduk.



‘Maske, Mesafe ve Temas’ hususlarında, sık sık personellerimizi bilgilendirici Eğitici çalışmalar yaptık, periyodik olarak bu çalışmalarımıza devam etmekteyiz. AVM girişinde, mutlak surette maskesi olmayan vatandaşlarımıza, kurum olarak maske temin edip, bu şekilde girişlerini yapmaktayız.



Birçok noktaya bıraktığımız el antiseptikleriyle, vatandaşlarımızın sık sık ellerini temizlemelerini sağlıyoruz. Bunun yanı sıra, AVM olarak, temizlik, dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarına, azami oranda hassasiyet gösteriyoruz. Aylardır, kurumsal olarak yaptığımız bu çalışmalar dolayısıyla, Mardian MALL Alışveriş ve Yaşam Merkezi olarak, ‘TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ alarak, Mardin’in yanı sıra, Güneydoğu’nun güvenilir, ilk ve tek Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ olma ünvanına hak kazandık. İçinde bulunduğumuz pandemi süresince COVID-19 hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol kılavuzu doğrultusunda, kalite, hizmet ve hijyen dolu yönetim anlayışının sağlanmasıyla Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen ‘Güvenli Hizmet Belgesi’ bizim için bir onur vesilesidir.



Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği ölçülere riayet ederek, ‘Önce Sağlık’ düsturuyla uyguladığımız bir dizi tedbir dolayısıyla, tarafımıza verilen ‘TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni alarak, Güneydoğu ve Mardin’in en güvenilir, Alışveriş ve Yaşam Merkezi olmanın verdiği haklı gururu yaşıyoruz. Bulaşıcı pandemi dönemi süresince, gerekli tedbirlere uyma konusunda aynı gayreti fazlasıyla göstermiş ve aynı zamanda bu konuda bize güvenen değerli yatırımcılarımıza,



markalarımıza, markalarımızın çalışanlarına, yönetim ekibimize, çalışanlarımıza ve ailemizin birer parçası olan çok kıymetli ziyaretçilerimize, bizleri yalnız bırakmadıkları ve yanımızda olmaya devam ettikleri için teşekkür ediyoruz. Bu güvene layık olmak için, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da, aynı hassasiyet ve dikkatle çalışmalarımıza devam edeceğiz’.



 MARDİAN MALL, AYRICALIKLAR DÜNYASI


Dekinsan Grup, Fevzioğulları Grup ve Sinanoğlu Grup Yatırım şirketleri ortaklığıyla yapılan Mardin’e yeni bir renk getiren, vizyonuna vizyon katan güçlü ve kurumsal yapısıyla, kentin ticaretine katkılar sağlayan Mardian MALL Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin,toplamda yetmiş bin metrekarelik bir alan  ayrılmış olduğunu  belirten Mardian MALL AVM Müdürü Mahmut Yıldızhan, şöyle devam etti: ‘Alışveriş Merkezimizin Mardin'e kazandıracağı marka değerinin yanı sıra, yaklaşık 1500 kişiye istihdam sağlayacak olan Mardian MALL’a, 250  milyon tl lik yatırım yapıldı.



 

İçersinde konutlarında bulunduğu Güneydoğunun en büyük karma projesi olan Mardian MALL Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 90 bin metrekare inşaat alanı olup, projede alışveriş merkezine 70 bin metrekare alan ayrılmış durumda. 30 bin metrekare kiralanabilir alan, 75 Mağaza ile bin 500 araç kapasiteli otopark ve 6 sinema salonu bulunan Mardian Mall, etkinlik alanlarıyla da Mardin’de unutulmaz anların adresi olacak. Ayrıca 2.000 metrekarelik Bowling ve Gençlik Merkezinin yanı sıra, Tifiland Çocuk Eğlence Merkezinde, 1.750 metrekarelik alanda çocuklara unutamayacakları, birbirinden güzel eğlenceli deneyimler sunacak.. Starbucks, D&R, De Facto, Avva, B&G Store, In Street, İpekyol, Big Mamma’s, Yves Rocher, Cinema Pink ve Toru Toys gibi Dünyaca ünlü markalar, Mardin’deki ilk mağazalarını Mardian MALL‘de açmış olacaklar.



Mardin’de özel bir konsepte sahip Mardian MALL, kentin alışveriş keyfine bambaşka bir boyut getirecek. AVM, birçok dünya markasını da ilk kez aynı çatı altında buluşturacak. Pek çok ulusal ve uluslararası markaya ev sahipliği yapacak olan Mardian Mall, ayrıca bir lezzet şöleni yaşatacak. Gurme lezzet markaları Mardian Mall’de özel bir atmosferde buluşurken, misafirlerimizin eğlence ve ‘yeme-içme sektöründe’ de tek adresleri Mardian MALL olacak. Mardian MALL olarak, yıllık yaklaşık on milyon kişiyi ağırlamayı hedefliyoruz.




Mardian MALL Alışveriş ve Yaşam Merkezi, İlimizin yanı sıra, Bölgemizin en büyük yatırım ortaklığıdır. Ülkemizin önde gelen gıda, giyim, spor, Aksesuar, eğlence, ev eşyası markalarını kurumsal altyapı ve profesyonel işletme anlayışı ile en avantajlı şekilde hizmetlerimiz,




kesintisiz olarak devam etmekte. AVM, kentimiz ekonomisine katma değer katacağı gibi, istihdama da, çok ciddi oranda artı değer sağlayacak. Artuklu Vali Ozan Bulvarında bulunan Merkezimize, bütün vatandaşlarımızı bekliyoruz’.




 HABER: YILMAZ ACU MARDİN-




ETİKET :   Mardin mardian malll alışveriş merkezi avm müdürü mahmut yıldızhan

Tümü