Aza Adayı Siyahkoç Muhtar adayı için destek istedi

Diyarbakır'ın Bağlar İlçesi Bağcılar Mahallesi'nde 31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde muhtar azası olarak aday olan Mahsun Siyahkoç, mahalle sakinlerinden destek istedi. Siyahkoç, aynı mahallede muhtar adayı olan Orhan Sarı için de destek talebinde bulundu.

14:06:55 | 2024-01-20

Bağlar İlçesi Bağcılar Mahallesi'nde birinci sıra aza adayı olan Mahsun Siyahkoç, mahallenin Türkiye'nin en büyük ilçelerinden biri olan Bağlar'da değerli muhtar adayı iş adamı Orhan Sarı'yı desteklemenin ilk adımını attığını ifade etti. Siyahkoç, Sarı'nın halka güzel hizmetler sunacağına inandığını belirtirken, her iki adayın da mahalle sakinlerinden destek beklediğini vurguladı.



Mahsun Siyahkoç, açıklamasında şunları söyledi: "Bağcılar Mahallesi'nde, sevilen ve sayılan muhtar adayımız Orhan Sarı Bey'i destekleme yönlü ilk adımımızı attık. Orhan Sarı Bey, güzel hizmetler sunacak bir kişilik. Tüm halkımızın desteğini bekliyoruz.



Allah'ın izniyle, Bağcılar'da ikamet eden çok kıymetli halkımıza hizmet etmek için yola çıktık. Emeklilerimizden gençlerimize kadar her kesimin sorunlarına çözüm bulmak için elimizden geleni yapacağız. Kapımız her zaman açık olacak ve mahalle sakinlerimize elimizden gelen tüm imkanları seferber edeceğiz."


Mahsun Siyahkoç'un aza aday olduğu listede şu isimler yer alıyor:
Mahsun SİYAHKOÇ
Ferit AYGÜN
Vedat SARI
Zeki ÖZBEK
Mustafa ARI
Süleyman ASİLTÜRK
Mahmut BARUT
Gülhan KARDAŞ


ÖZEL HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :   Mahsun Siyahkoç Orhan Sarı Bağcılar Diyarbakır

Tümü