Bağcılar Mahallesi Muhtar Adayı Orhan Sarı: Hizmet odaklı çalışma anlayışımızla mahallemizi ilerleteceğiz

Diyarbakır'a bağlı Bağlar ilçesine bağlı olan ve Türkiye'nin en büyük mahallesi unvanına sahip olan Bağcılar Mahallesi'nde seçim heyecanı dorukta. Mahallenin muhtar adaylarından biri olan Orhan Sarı, mahallelerine daha fazla hizmet sunmak amacıyla aday olduğunu belirtti.

13:38:25 | 2024-01-28

Bağcılar Mahallesi'nde toplam 24 muhtar adayının yarıştığı seçim sürecinde, Sarı ve ekibi, demokratik bir ortamda seçim çalışmalarını sürdürüyor. Mahalledeki eksiklikleri tespit ettiklerini ve vatandaşların yaşadığı sorunları çözmek için çaba sarf ettiklerini dile getiren Sarı, özellikle sağlık hizmetlerinde yaşanan sıkıntılara dikkat çekti.


150 bin nüfusa sahip Bağcılar Mahallesi'nde önemli sağlık kuruluşlarının mahalleden uzak yerlerde bulunmasının vatandaşları zor durumda bıraktığını vurgulayan Sarı, özellikle Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi ve Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi gibi merkezlere ulaşımın zorluğundan bahsetti. Bu durumu çözmek için yeni bir devlet hastanesinin inşa edilmesi gerektiğini öne süren Sarı, özellikle mahalle sakinlerinin bu konuda mağduriyet yaşadığını belirtti.


Ayrıca, Bağcılar Mahallesi'nin, Diyarbakır'ın kuzey ve batı kesimlerine oranla daha az hizmet aldığını ifade eden Sarı, mahallenin unutulmuş durumda olduğunu ve bu durumu değiştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi. Eğer seçilirlerse, kaymakam ve vali aracılığıyla bu durumu devlet büyüklerine ileteceklerini vurgulayan Sarı, mahallelerinin kalkınması ve gelişmesi için siyasetten uzak, tamamen hizmet odaklı bir çalışma anlayışı içinde olacaklarını sözlerine ekledi.


Bağcılar Mahallesi sakinlerinin en doğru kararı vereceğine inandığını dile getiren Orhan Sarı, halkın desteğiyle mahallelerini daha yaşanabilir bir yer haline getirmeyi amaçladıklarını belirtti.


Muhtar olarak seçilmesi halinde vatandaş ayrımı yapmadan herkesimin yanında olacağını belirten Sarı, “Tüm halkımızın desteğini bekliyoruz. Allah'ın izniyle, Bağcılar'da ikamet eden çok kıymetli halkımıza hizmet etmek için yola çıktık. Emeklilerimizden, gençlerimize, engelilerimize, yaşlılarımıza, işçimizin ve memurumuzun, her zaman yanlarında olacağız mazlumun fakir fukaramızın sesi olacağız. Elimizden geldiği kadar her kesimin sorunlarına çözüm bulmak için elimizden geleni yapacağız. Kapımız her zaman açık olacak ve mahalle sakinlerimize elimizden gelen tüm imkanları seferber edeceğiz" diye konuştu.


ORHAN SARI KİMDİR?


1980 Diyarbakır Doğumlu olan ve 14 yıldan bu yana oto alım satımı işiyle uğraşan Ortaokul Mezunu olan Orhan Sarı evli 5 çocuk babası.




ETİKET :   Bağcılar Mahallesi Muhtar Adayı Orhan Sarı

Tümü