Balıkçı’dan Diyarbekirspor mesajı

08:21:18 | 2021-05-03

Diyarbakır’da bulunan SRC Yapı İnşaat .Ltd.Şti. Aş.Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Sinan Balıkçı, TFF 3. Lig'de 2020-2021 sezonunu şampiyon tamamlayarak 2. Lig'e yükselen Diyarbekirspor için bir açıklamada bulundu.

Sinan Balıkçı, “TFF 3. Lig'de 2020-2021 sezonunu şampiyon tamamlayarak 2. Lig'e yükselen Diyarbekirspor'u gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu 2020-2021 sezonunda 3. Lig'den 2. Lig'e yükselen Diyarbekirspor'u üstün bir başarı sergilediğini de belirten Balıkçı, “Aziz Diyarbakır’ımızın güzide takımı olan ve 2. Lige yükselme başarısı gösteren Diyarbekirspor’umuzu futbolcu kardeşlerimi,  antrenörler ve tüm teknik ekibi ve yöneticileri yürekten kutluyor, 2. ligde başarılar diliyorum” dedi.

Bu başarıya en çok inanan kişilerin yöneticiler olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Balıkçı, “Bu üstün performansı gösteren yeşil kırmızılı takımımızın ilk gününden bugününe kadar hep yanında olan ve bu başarıyı adeta perçinleyen Diyarbekirspor Başkanı Turan İlgin ve Diyarbekirspor Kulüp İkinci Başkanı ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar’a da teşekkür ediyorum” diye konuştu.   




ETİKET :  

Tümü