Balıkçı’dan Mübarek Kurban Bayramı Mesaı

D.BAKIR/ SRC Yapı İnşaat .Ltd.Şti. Aş.Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Sinan Balıkçı, yayınladığı mesajda, bütün İslam Âlemi’nin Kurban Bayramı’nı kutladı.

20:15:08 | 2023-06-28

SRC Yapı İnşaat .Ltd.Şti. Aş.Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Sinan Balıkçı, Kurban Bayramı’nın sayısız güzellikleri sinesine barındırdığına dikkati çekerek, mesajında şu görüşlere yer verdi:
‘Merhameti sonsuz olan Yüce Allah’ın, bizleri doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmaması temennisiyle, herkese hayırlı ve bereketli Bayramlar dilerim.


Ümmet-i Muhammed’in birlik ve beraberliğinin daim olmasına, sevgi, hoşgörü ve barış ikliminin hâkim olmasına vesile olması temennisiyle, Bayramımız Mübarek olsun.
Kurban Bayramı’nın, yeni umutların filizlenerek, gerçekleşmesine vesile olmasını, adeta kâbus gibi zorlu geçen günlerin bir daha geri dönmemesini, Yüce Rabbimiz’den; hep beraber niyaz edeceğiz.

 

Bütün günler ve gecelerinizin Bayram tadında ve bereketinde olması dileğiyle, Mübarek Kurban Bayramı’nı en samimi duygularımla kutlar; Cenab-ı Allah’tan, vatanımız ve bütün İslam Dünyasına, sağlık ve mutluluklar dilerim’.




ETİKET :   SRC Yapı İnşaat .Ltd.Şti. Aş.Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Sinan Balıkçı

Tümü