Barış Akbaba'dan ‘Hayırlı Olsun ’Ziyareti

ANKARA/ Siyasetçi Barış Akbaba, il genelinde sürdürdüğü çalışma ve ziyaretlerine devam ediyor.

11:16:19 | 2022-10-12

Akbaba, bu kapsamda, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enis Yıldırım’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette, Barış Akbaba, duygularını şöyle dile getirdi: ‘2013-2017 yılları arasında Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten sayın Enis Yıldırım. 2017 yılından sonra Adalet Bakanlığı Yüksek Müşaviri olarak atandı.

13 Ağustos 2022 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla, yeniden Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne atanan Enis Yıldırım beyi ziyaret ederek, sılai rahim yaptık.

Ayrıca, yeni görevinde muvaffakiyetler diledik. Kendisi, bugüne kadar görev yaptığı tüm birimlerde, başarıyla vazifesini icra etti.

‘KIYMETLİ BİR DEVLET BÜYÜĞÜMÜZDÜR’

Adanmışlık şiarıyla, vazifesini olabildiğince en iyi şekilde yapan Enis Yıldırım Bey, sevdiğimiz ve saydığımız bir devlet büyüğümüz. Sadece makamının değil, gönlünün kapısını da vatandaşlara açık tutan, insanlara değer veren, hangi Semavi Din’e mensup olursa olsun, dili veya ırkı ne olursa olsun, ayrım yapmadan, herkese eşit vatandaş muamelesi yapan, kıymetli bir bürokratımızdır.




Bizlere göstermiş olduğu ilgi ve yakınlık dolayısıyla teşekkür ediyor, görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Devletimize ve milletimize hizmet noktasında, vazifesini icra eden tüm yetkililerimiz gibi, Enis Yıldırım bey de, hayır dualarımızdadır’.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enis Yıldırım ise, vatana hizmet noktasında ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini belirterek, şunları söyledi:

‘Azim ve şevkle, vatanımıza hizmet noktasında, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da, mesai kavramı gözetmeksizin, gece gündüz demeden, vazifemizi icra etmeye devam edeceğiz.

Barış Akbaba beyefendiye, bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisi, çok uzun süreden bu yana tanıştığımız, bir vatan evladıdır. Önümüzdeki süreçte, zaman zaman yurt içi gezileri de düzenleyeceğiz’.

HABER: YILMAZ ACU

 




ETİKET :   Barış Akbaba Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enis Yıldırım Ceza ve Tevkifevleri

Tümü