Barış Akbaba:Halkımız ,Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Bağrına Bastı

D.BAKIR/ Siyasetçi Barış Akbaba , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Diyarbakır ziyaretini değerlendirdi. ‘Adalet ve Kalkınma partisi (Ak parti) Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştirdiği ziyaret, bir kez daha gösterdi ki, Diyarbakır halkı Sayın Erdoğan’ı bağrına basmış ve ne kadar değer verdiğini göstermiştir’ diyen Siyasetçi Barış Akbaba , görüşlerini şöyle ifade etti: ‘Bugün yapılan ziyaret, Sayın Cumhurbaşkanımızın, kentimize verdiği değer ve önemin bir göstergesidir.

18:55:15 | 2022-10-23

Halkımız, daha önceki ziyaretlerinde olduğu gibi, bu ziyaretinde de, Sayın Erdoğan’ı kucaklayarak, ona olan sevgisini deklare etmiştir. Ak parti iktidarları döneminde, gerek ülkemiz ve bölgemiz, gerekse şehrimiz, çok önemli bir değişim ve dönüşüm yaşadı. Birçok hizmetlerle tanışan halkımız, Ak parti döneminde, ‘olmaz, yapılamaz’ denilen icraatları birer birer gerçekleştirdi şükürler olsun. Bizler de, halka hizmet hareketi olan Ak partinin birer neferleri olarak, Sayın Cumhurbaşkanımızın gösterdiği hedefler doğrultusunda, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da, elimizden gelen tüm gayreti gösterip, kentimizin her alanda olabildiğince iyi bir noktaya gelebilmesi noktasında gayret göstermeye devam edeceğiz.



Ak parti hareketi, hem il ve ilçe merkezlerimizde, hem de köylerimizde yaşayan insanlarımızın kapısını çalarak, gönüllerine girdi, yüreklerine dokundu. Sağlıktan Eğitime, ülkemiz ciddi bir dönüşüm yaşadı. Senelerde ihmal edilen insanlarımızla hemhal olan Ak parti iktidarları, çözümsüzlüğü çözüm gibi gösteren sözde siyasi partilere inat, sorunların üzerine Azim ve kararlılıkla yürüdü.


Bu açıdan baktığımızda, 2023 seçimlerinin, son derece önemli ve tarihi bir dönemecin başlangıcı olacağını belirtmek isterim. Vatandaşlarımızın da sık sık dile getirdiği gibi, ‘Yaparsa, Ak parti yapar’. Bu gerçek, Diyarbakır’dan bir kez daha ülkemize ve dünyaya seslendirildi. Bu duygu ve düşünceler ışığında, tüm halkımızı saygıyla selamlıyorum’.




ETİKET :   Barış Akbaba Siyasetçi Barış Akbaba Barış Akbaba Recep Tayyip Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan Diyarbakır Cumhurbaşkanı Diyarbakır Cumhurbaşkanı diyarbakırda

Tümü