BARIŞ AKBABA: HEPİMİZ BİRER ENGELLİ ADAYIYIZ .

D.BAKIR/ siyasetçi Barış Akbaba , ’3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ dolayısıyla, yazılı bir mesaj yayınladı.

12:25:46 | 2022-12-03

Siyasetçi Barış Akbaba, ‘engelli kardeşlerimizin hakları ve refahını teşvik ederek, engelli bireylerin durumuna dair politik, sosyal, ekonomik ve kültürel yaşamın her alanında ‘farkındalık’ oluşturmamız gerektiğine dikkati çekerek şunları söyledi:


‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla son derece duygu yüklü olduğumu, özellikle belirtmek isterim.
Azim ve sabırla, zaten bütün engellerin üstesinden gelen engelli kardeşlerimize, hepimiz yardımcı olmalıyız. Esasen, toplumu oluşturan bütün bireyler olarak, hepimizin birincil derecede hassasiyet göstermesi gereken, hayati derecede bir konu. İnanın böylelikle onların sevgi dolu gönüllerine girebilir, gözlerinin ışıldamalarına vesile olabiliriz. Unutmayalım ki, engeller, hayatı paylaşmamıza engel olamazlar.


Aslında onların yaşam standartlarını iyileştirebilmek, Eğitimlerini tamamlayabilmelerine katkı sağlamak, istihdamları konusunda elimizden geleni yaparak, en azından olası haksızlıkların önüne geçebiliriz. Yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü, sevgi ve saygıyla, çok daha huzurlu, mutlu ve başarıya ulaşarak, hayatın zorluklarını hep beraber göğüsleyebiliriz.


Mümin kardeşine gülümsemeyi bile sadaka olarak kabul ederek kıymet veren Kutlu Dinimiz ve Mukaddes Kitabımız Kur’an-ı Kerim, bütün hususlarda olduğu, engelliler konusunda da, insanlığa ışık saçmakta, insanlığını yolunu aydınlatmaktadır.


Bu vesileyle bütün engelli kardeşlerimizin bu özel günlerini kutluyor, onların sorunlarına karşı sadece belirli günlerde değil, yılın tamamında duyarlılık ve hassasiyet göstererek, çözüm odaklı projelerin en kısa zamanda hayata geçirilmesi temennisiyle, saygı ve sevgilerimi sunuyorum’.




ETİKET :   Barış Akbaba Siyasetçi Barış Akbaba D.BAKIR/ siyasetçi Barış Akbaba ’3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı.

Tümü