Barış Akbaba, İran İslam Devleti Türkiye Konsolosluğunun Davetine Katıldı

İSTANBUL/ siyasetçi Barış Akbaba, İlimiz ve Bölgemizin yanı sıra, ülkemiz genelinde bir süreden beri başlattığı çalışma ve ziyaretlerine devam ediyor.

11:35:16 | 2022-10-14

Akbaba, bu doğrultuda, İran İslam Devleti Türkiye Konsolosluğu’nun verdiği davete katıldı.
Diyarbakır’ın gelecek vadeden siyasetçilerinden Barış Akbaba, İran İslam Devleti Türkiye Konsolosluk Müşaviri Aref Mehri tarafından yapılan davete katılım sağladı.


İstanbul’da bulunan, İran İslam cumhuriyeti Türkiye Konsolosluk Müşavirliği’nin davetinde, sıcak bir karşılama ve yakın ilgi gören siyasetçi Akbaba, üst düzey devlet görevlilerinin de bulunduğu davette, bir dizi istişarelerde bulundu.

İslam ülkelerinin sorunları ve bu sorunların köklü çözümlere kavuşması yönünde bir dizi görüş ve önerilerin ele alındığı ziyarette, görüş ve önerilerini dile getiren Akbaba, ülkemiz ve İslam ülkelerinin işbirliğini olabildiğince üst seviyeye çıkarması gerektiğini ifade etti.



Akbaba, bu nedenle, İslam ülkelerine mensup SİAD’ların, sık sık bir araya gelerek, görüş alış verişinde bulunması, dayanışma ve yardımlaşmanın azami oranda artırılması gerektiğine dikkati çekti.

HABER: YILMAZ ACU




ETİKET :   Barış Akbaba siyasetçi Barış Akbaba Barış Akbaba İran İslam Devleti Türkiye Konsolosluğunun Davetine Katıldı

Tümü