Başhekim Asena’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

10:35:19 | 2021-10-29

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr Muhammed Asena, bir Cumhuriyet Bayramı’na daha kavuşmanın, mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirtti.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla, yazılı bir kutlama mesajı yayınlayan Başhekim Muhammed Asena, şunları söyledi:
‘Anadolu topraklarına vatan, hürriyet, adalet, beraberlik mührünü bir kez daha vuran milletimiz, kazandığı zaferi cumhuriyetle taçlandırmış ve yönetimini milli irade üzerine bina etmiştir. Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize, vatanımıza, istiklal ve istikbalimize kast etmeye yeltenenlerin karşısında milletimizin hukuku, devletimizin adaleti daima var olacaktır.
Türkiye olarak hedeflerimiz doğrultusunda kararlılıkla yolumuza devam ederken, aynı zamanda, devlet millet birlikteliğinin en güzel örneklerini sergilemeye devam ediyoruz.
Vatan topraklarımızın her karışını mübarek kanlarıyla sulayan aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere istiklal Harbinin tüm kahramanlarını minnetle anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyoruz’.




ETİKET :   sağlık Bilimleri Üniversitesi Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr Muhammed Asena

Tümü