BAŞHEKİM SEDAT ÖZKUL’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

D.BAKIR- Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Sedat Özkul, hastanede görev yapan doktorlar ve bütün personelleriyle bulaşıcı pandemi ile mücadele kapsamında, her türlü fedakârlığı yaparak, vatandaşlara kesintisiz sağlık hizmeti sunuyor.

18:19:26 | 2021-03-03

Bütün dünyayı etkisi altına alan, pandemi ile mücadele kapsamında gerekli tüm tedbirlerin harfiyen uygulandığı hastanede tedavi gören vatandaşlar da, yapılan temizlik, dezenfekte, sosyal mesafe, maske ve ateş ölçümü konularında gösterilen hassasiyet nedeniyle bir hayli memnunlar.

BAŞARILI PERSONELLERE TEŞEKKÜR BELGESİ

Bu kapsamda, uzun bir süreden bu yana, mesai kavramı gözetmeksizin, cansiperane bir şekilde görevlerini başarıyla icra eden tüm personellerini Teşekkür Belgesi ile onurlandıran Başhekim Op. Dr. Sedat Özkul’un bu örnek davranışı, bir kez daha takdir topladı.

Açıklamalarda bulunan Op. Dr. Sedat Özkul, şunları söyledi: ‘Uzun zamandan bu yana, gece gündüz demeden, kendilerini vazifelerine adayan çalışma arkadaşlarıma, bu vesileyle teşekkür etmek isterim.



Hastanemiz personellerinden Uğur Garzanlı, Başhekim Sekreteri Ceylan Can, Hasta Destek Temizlik Personel Şefi Hicran Karanfil’e, göstermiş oldukları gayretli ve başarılı çalışmalarından dolayı, Başhekim Yardımcımız Dr. Nuri Özer , Kalite ve Destek Hizmetleri Müdiresi Nebahat Tosun, ile beraber, Teşekkür Belgelerini takdim ettik.

Bütün personellerimiz ile çıktığımız bu kutlu yolculukta, geldiğimiz nokta gurur vericidir. Yol arkadaşlarıma, göstermiş oldukları fedakârlık ve sergiledikleri azimli çalışmaları dolayısıyla, bir kez daha teşekkür ediyorum. Kendileriyle gurur duyuyoruz. Bu tür çalışmalarımızı, önümüzdeki süreçte devam ettirerek, Teşekkür Belgesi ile personelimizi taltif edeceğiz’.

Duygularını dile getiren Hasta Destek Temizlik Personel Şefi Hicran Karanfil ise, ‘Bizleri Teşekkür Belgesi ile onurlandıran, her zaman bizleri çalışmalarımızda destekleyen, moral ve motivasyon kaynağımız Başhekim Op. Dr. Sedat Özkul ve onun şahsında, bütün kurmay kadromuza, teşekkür ediyoruz.




Sayın Özkul ve bütün doktor kadromuz da, ellerinden gelen bütün gayreti göstererek, hastalarımıza şifa dağıtmaya devam etmekteler. Babacan tavırları, örnek kişiliği ve mesleğine olan sevgisiyle hepimize örnek teşkil eden Sayın Özkul’a ve bütün hastanemiz personeline bizler de teşekkür ediyoruz. Bu anlamlı yolculukta, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da, elimizden gelen gayreti göstererek, hastalarımıza en üst düzeyde hizmet sunmaya devam edeceğiz’.


HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :  

Tümü