Başkan Akmeşe’den Vali Karaloğlu’na destek açıklaması

Saadet Partisi Çüngüş İlçe Belediye Başkanı Ali Suat Akmeşe, partisinin il başkanı Fesih Bozan tarafından Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu hakkında yapılan açıklamaları eleştirdi.

13:32:25 | 2020-11-25

Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan tarafından önceki gün yapılan açıklamada Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Münir Karaloğlu’nun belediye bünyesinde oluşturduğu ekibe yönelik eleştirilerine partisinin Çüngüş Belediye Başkanı Ali Suat Akmeşe’den sert cevap geldi.


Saadet Partili Başkan Akmeşe, Vali Karaloğlu’nun işini layıkıyla yerine getirdiğini partisinin İl Başkanı Fesih Bozan’ın eleştirilerinin yersiz olduğunu söyledi. Vali Karaloğlu’nun yaptığı çalışmaları takdirle karşıladığını da sözlerine ekleyen Başkan Akmeşe, “Sayın Valimiz ile ilgili partimizin il başkanı sayın Fesih Bozan beyin açıklamaları bizleri derinden üzmüştür. Sayın Valimiz şehrimize geldiği günden bu yana cansiparhane bir şekilde gece gündüz demeden halkın sorunlarını dinleyerek tarafsız bir şekilde mücadele edip çözüme kavuşturuyor.


Dini, dili, ırkı ne olursa olsun ve siyasi görüşü ne olursa olsun ayırım yapmadan halka hizmet etmektedir. Hiç kimseyi kırmadan halkımızın ve daire müdürlerinin sorunlarına çözüm getiriyor.



Bunun yanı sıra dışarıdan getirdiği daire başkanları liyakatlı ve işinin ehli, çalışkan iş bitiren kişilerdir. Benim için Türkiye’nin her tarafı aynıdır önemli olan dürüst ve liyakatlı bürokratların ilimize hizmet etmesidir.


İçeriden atanmış dışarıdan gelmiş hizmet etmişler çokta önemli değildir. Bizim için önemli olan hizmettir. Hizmet yapan kim olursa olsun bizim için değer arz eder. Ben Çüngüş Belediye Başkanı olarak Sayın Valimiz Münir Karaloğlu’nun yanındayım ve ben sayın valimden memnunum Allah kendisinde razı olsun” diye konuştu.


HABER:YILMAZ ACU




ETİKET :  

Tümü