BAŞKAN ALİ ERDEM’DEN TEŞEKKÜR MESAJI

D.BAKIR/ Genel Başkanlığını merhum başbakan, Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu Dr. Fatih Erbakan’ın yaptığı Yeniden Refah partisi Diyarbakır il başkanı Ali Erdem, seçimler ve gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. 14 Mayısta yapılan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin önemli sonuçları beraberinde getirdiğini belirten Yeniden Refah partisi Diyarbakır İl Başkanı Ali Erdem, şunları söyledi:

11:10:50 | 2023-06-03

SEÇİM BİTTİ, KOLLARI SIVAYIP, ÇALIŞMALARA BAŞLADIK

Bilindiği üzere, 14 Mayısta Cumhuriyet tarihimizin en kritik iki seçimini bir arada yaşadık. 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ve Cumhurbaşkanlığı seçim heyecanını, ülke olarak yaşadık. Yeniden Refah partisi, yeni kurulmuş bir siyasi hareket olmasına ve seçimlere kendi armasıyla girmesine rağmen, seçimin en başarılı partilerinden biri olmuştur. Yüzde 3 oy o oranına ulaşan partimiz, bu sonuçlarla 5 milletvekilimizi TBMM’ye göndermiş bulunmaktadır. Genel toplamda, henüz ilk seçimimiz olmasına rağmen, bir buçuk milyonun üzerinde oy alan hareketimiz, seçimlerin yıldızı parlayan partisi konumundadır.

Ayrıca, Diyarbakır ilimizde de tarihi bir başarı elde ettik. Toplumumuzun geniş katmanlarından teveccüh gördük. Başarıyla tamamladığımız seçimler sonrası, Genel Başkanımız Dr. Sayın Fatih Erbakan Konya’dan, Kocaeli’den bir ve İstanbul’dan üç olmak üzere, toplam 5 Milletvekili ile, TBMM’de temsil hakkını kazanmış durumdayız. Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise, ilk turda adaylardan yüzde elli barajını aşan olmadığı için, seçim ikinci tura kalmış, ikinci turda ise, bizim de içinde bulunduğumuz Cumhur İttifakının Adayı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, tarihi bir başarıyla yeniden Cumhurbaşkanı seçilmiştir.

Evvela, hem Milletvekili Genel Seçimi ve hem de Cumhurbaşkanı seçim sonuçlarının, vatanımıza, milletimize hayırlara vesile olmasını, Yüce Rabbim’den bir kez daha niyaz ediyoruz’.

BİZ HEP BERABER TÜRKİYEYİZ

Şu hususu özellikle belirtmek isterim ki, Yeniden Refah partisi Diyarbakır milletvekili adaylığım sürecinde, hareketimize destek veren, vermeyen bütün hemşerilerimize en samimi duygularımızla teşekkürlerimizi sunuyoruz’ diyen İl başkanı Erdem, şöyle devam etti: ‘Bu seçimin kazananı Yeniden Refah Hareketi olmuştur. Birçok platformda ifade ettiğimiz gibi, Hareketimizin kapısı tüm vatandaşlarımıza açıktır. Seçim süresince, son derece güzel ve anlamlı çalışmalar yaptık. 17 İlçemiz genelinde ve köylerimize giderek, vatandaşlarımızla buluştuk, onların talep ve sorunlarını dinledik. Karşılıklı çok faydalı istişareler yaptık. Misafirperver Diyarbakır halkı, bizleri bağrına bastı, evlerinde ve işyerlerinde konuk ederek ağırladılar.

Ayrıca, çok güzel insanlarla tanışarak, kardeşlik zincirine yeni halkalar ekledik. İnsanlarımızın hayır dualarını almak, hepimiz için bir mutluluk ve iftihar kaynağıdır. Esnaflarımız ve ticaret erbabımız, memurlarımız, işçi ve emekçi kardeşlerimiz, kıdemli vatandaşlarımız olan emeklilerimiz, Sağlıkçılarımız, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, kanaat önderlerimiz, çalışan veya okuyan gençlerimiz, köy ve mahalle muhtarlarımız, engelli kardeşlerimiz, askerlerimiz, emniyet mensuplarımız, hülasa farklı meslek gruplarına mensup vatandaşlarımıza, en samimi duygularımızla, tekrar teşekkür ediyoruz. Demokratik bir yarışı, henüz ilk seçimimiz olmasına rağmen, böylesine bir sonuçla tamamladığımız için çok mutluyuz. Seçimde cansiperane çalışan, ilçe başkanlarımız, kadın kolları ve gençlik kolu başkanlarımız ile, teşkilat mensuplarımıza da teşekkür ediyoruz.



Zira tüm ilçe, kadın ve gençlik kolları başkanları, ilimiz ve 17 ilçemizin teşkilat mensupları, sesimizi duyuran, pankartlarımızı asan, broşürlerimizi dağıtan, sosyal medyada projelerimizi paylaşıp, demokratik mücadelemizin birer parçası olan, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) ve sandık başında cansiperane bir şekilde vazifesini icra eden yiğit neferlerimizle, ortak bir başarı kazandık. Sayın Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ın da özellikle vurguladığı gibi, ‘Tam 21 yıl arasından sonra, Milli Görüş’ü tekrar, Yeniden Refah Hareketi’yle, Meclise göndermiş bulunmaktayız. Bunun yanı sıra, hiç kimseye kırgın ve dargın olmadığımızı da, özellikle altını çizerek belirtmek isterim.

Cenab-ı Allah; daha büyük başarıları da, hep beraber yaşamayı nasip eylesin’.

İl Teşkilatı olarak, seçim süresince aldığımız notları, talepleri ve projelerimizi gerçekleştirebilmek için, tüm teşkilatlarımız var gücümüzle çalışacak ve mevcut sorunların çözümü noktasında, azim ve sabırla gayret göstereceğiz. Yeniden Refah hareketinin birer mücahidleri olarak bizler, kesinlikle dünyalık mevki ve makam peşinde değiliz. Bütün vatandaşlarımızı saygıyla selamlıyoruz. Kuşkusuz, Müslüman’ın hedefleri bitmez. Bir proje biter, diğerine başlarız. Nitekim başarıyla tamamladığımız seçimlerden sonra, hedefimiz, önümüzdeki Yerel Seçimlerdir. İlimizin, yerel bazda ivedi olarak çözülmesi gereken sorunları var. Kentimizi daha bayındır ve mamur hale getirme noktasında, konunun ehli ve uzmanları tarafından hazırlanan bir dizi projelerimizi gerçekleştirmek için sabırsızlanıyoruz. Durmadan, duraksamadan hep ileriyi ve güzeli hedefleyerek, yeniden kollarımızı sıvadık.

Adanmışlık şiarıyla çıktığımız bu kutlu yolda, hepimizin ortak niyazı ve dileği; Yüce Rabbimiz’in Rızasıyla Şereflenebilmek, Şeref Yar olabilmektir.

SEFER BİZİM, ZAFERLER, CENAB-I ALLAH’INDIR

Sefer bizim, bütün zaferler Cenab-ı Allah’ındır. Hepimiz imtihan dünyasındayız. Söylediklerimiz, yaptıklarımız ve karşımıza çıkan insanlar, hepsi birer imtihan vesilesidir.

Hepiniz için, hayırlısını, Yüce Rabbim’den diliyoruz. Milli Görüş çerçevesinde, halası kalp ile, davamıza bağlı kalmak, Kitabı Mukaddesimiz Kur’an-ı Kerim ve Dini Mübin’i İslam’ın dünyaya hâkim olması için, var gücümüzle, azimle, sabırla mücadele eden mücahitler olarak yaşamayı, Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyoruz.

Cenab-ı Allah’tan başka, kimseden bir beklentimiz yoktur. Asla unutmayalım, zafer yakındır ve zafer, İman edenlerindir. Hepimiz umut varız ve umut var olmaya devam edeceğiz, Yüce Mevlamız’ın izni ve inayetiyle.

Milli ve manevi değerlerimiz etrafında kenetlenerek, vatandaşlarımızın sorunlarına, kalıcı ve köklü çözümler üretebilmek şiarıyla, yeni bir sayfa açarak, çalışmalarımıza aralıksız olarak devam edeceğiz.

Cenab-ı Rabbim, başta vatanımız olmak üzere, bütün İslam âlemini, İslam düşmanlarının şerrinden, zalimlerin zulmünden muhafaza buyursun. Seçim sonuçlarının, vatanımız ve bütün halkımıza hayırlara vesile olmasını, bir kez daha en kalbi duygularımızla, Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz’.




ETİKET :   Dr. Fatih Erbakan’ın Yaptığı Yeniden Refah Partisi Diyarbakır Il Başkanı Ali Erdem

Tümü